Udvidet returret til d. 31. januar 2025

The Oxford Companion to Italian Food - Gillian ( Riley - Bog

Bag om The Oxford Companion to Italian Food

A blend of cultural history, facts, practical information, and anecdote, The Oxford Companion to Italian Food features 900 entries, black and white illustrations throughout, and a foreword by chef and media personality Mario Batali.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780195387100
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 672
  • Udgivet:
  • 23. april 2009
  • Størrelse:
  • 158x234x38 mm.
  • Vægt:
  • 1118 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 29. november 2024
På lager

Normalpris

  • BLACK NOVEMBER

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af The Oxford Companion to Italian Food

A blend of cultural history, facts, practical information, and anecdote, The Oxford Companion to Italian Food features 900 entries, black and white illustrations throughout, and a foreword by chef and media personality Mario Batali.

Brugerbedømmelser af The Oxford Companion to Italian Food



Find lignende bøger
Bogen The Oxford Companion to Italian Food findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.