Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

The Science and Practice of Cheese-Making - Trench Trubner and Co Kegan Paul - Bog

  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781015999497
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 502
  • Udgivet:
  • 27. Oktober 2022
  • Størrelse:
  • 156x27x234 mm.
  • Vægt:
  • 875 g.
  • 2-3 uger.
  • 16. Juli 2024
På lager

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Brugerbedømmelser af The Science and Practice of Cheese-Making



Find lignende bøger
Bogen The Science and Practice of Cheese-Making findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.