Udvidet returret til d. 31. januar 2021
Til verdens endeaf Charlotte McConaghy Du sparer 19% ift. forlagets pris Spar 19%

Til verdens ende - E-bog

Bag om Til verdens ende

Natur, kærlighed og mørke hemmeligheder mødes i romansensationen Til verdens ende, hvor en ung kvindelig ornitolog beslutter at følge en flok fugle på deresrejse fra Grønland til Antarktis. Franny har altid været drevet af vandretrang og eventyrtrang. Hun har levet det meste af sit liv ved havet, og som ornitolog har hun et særligt forhold til fugle og bølger. Da den vilde natur, som hun elsker, begynder at forsvinde, beslutter Franny sig for at foretage en helt særlig rejse. Hun vil følge en flok havterner på deres måske sidste rejse fra Grønland til Antarktis. På en bar i Grønland overtaler hun Ennis Malone, kaptajn på fiskekutteren Saghani, til at tage hende med ombord. Men som Saghani sejler modsyd, begynder Frannys nye skibskammerater at forstå, at den unge videnskabskvinde ikke har fortalt hele sandheden om sig selv, men er fuld af mørke hemmeligheder. Til verdens ende er en betagende smuk hyldest til den vilde natur og alle dens beboere, hvis skæbne er truet. Men i hjertet er Til verdens ende en roman om, hvor langt vi vil gå for de mennesker, vi elsker. Måske helt til verdens ende.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788712061984
 • Udgivet:
 • 12. November 2020
 • BLACK WEEK
  188,95 kr.
 • 232,00 kr.
 • 43,05 kr. (19%)
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
 • Straks på e-mail
Eller spar samlet 29% som medlem
 • 164,95 kr.
 • 67,05 kr. (29%)

Forudsætter medlemskab (ingen binding)
1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Andre bøger af Charlotte McConaghy
Vis alle titler
Beskrivelse af Til verdens ende
Natur, kærlighed og mørke hemmeligheder mødes i romansensationen Til verdens ende, hvor en ung kvindelig ornitolog beslutter at følge en flok fugle på deresrejse fra Grønland til Antarktis.

Franny har altid været drevet af vandretrang og eventyrtrang. Hun har levet det meste af sit liv ved havet, og som ornitolog har hun et særligt forhold til fugle og bølger.

Da den vilde natur, som hun elsker, begynder at forsvinde, beslutter Franny sig for at foretage en helt særlig rejse. Hun vil følge en flok havterner på deres måske sidste rejse fra Grønland til Antarktis. På en bar i Grønland overtaler hun Ennis Malone, kaptajn på fiskekutteren Saghani, til at tage hende med ombord. Men som Saghani sejler modsyd, begynder Frannys nye skibskammerater at forstå, at den unge videnskabskvinde ikke har fortalt hele sandheden om sig selv, men er fuld af mørke hemmeligheder.

Til verdens ende er en betagende smuk hyldest til den vilde natur og alle dens beboere, hvis skæbne er truet. Men i hjertet er Til verdens ende en roman om, hvor langt vi vil gå for de mennesker, vi elsker. Måske helt til verdens ende.
Brugerbedømmelser af Til verdens ende


Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Til verdens ende findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.