Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering
Tilståelsen af Steve Cavanagh

Tilståelsen

bind 2 i serien Eddie Flynn

Bag om Tilståelsen

Bedrageri. Afpresning. Mord. Alt sammen hverdag for ex-svindler og advokat Eddie Flynn. I årevis har advokatfirmaet Harland & Sinton haft gang i et globalt svindelnummer. FBI har dem i søgelyset, men skal bruge vidner. En af firmaets klienter, milliardæren David Child, bliver anholdt for mord på sin kæreste. FBI vil have Eddie Flynn, ex-svindler og advokat, til at få en tilståelse ud af Child og tvinge ham til at vidne mod firmaet. Hvis Eddie nægter, vil det gå ud over hans kone, Christine. Er David Child skyldig? Og kan Eddie redde sin kone? Og sig selv? Ved hjælp af alle sine farverige kontakter fra underverdenen tager Eddie kampen op mod overmagten. Fans af Lee Child, John Grisham og Michael Connelly vil være vilde med Tilståelsen. Steve Cavanagh, forfatter til Advokaten, kombinerer i sit nye retssalsdrama, Tilståelsen, et genialt plot med nervepirrende action. Livlig, intelligent og underholdende. Times Er på højde med John Grishams populære bøger. Dansk BiblioteksCenter Livlig, intelligent og underholdende. Times Den retssalskrimi, som Lee Child kunne have skrevet om Jack Reachers yngre og mere temperamentsfulde bror . . . En medrivende thriller, som starter med rygende dæk og ikke sænker farten, før den slutter efter 400 sider. Irish Times En hæsblæsende, handlingsmættet og yderst underholdende debut – på én gang et klassisk retssalsdrama i forlængelse af traditionen fra John Grisham og Bruce Willis-agtig action i stil med Die Hard. Irish Independent Nervepirrende spænding, et plot, hvor nye lag hele tiden afdækkes, og en original og fascinerende hovedperson. Publishers Weekly

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788771075465
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 23. februar 2018
 • Oplæser:
 • Mikkel Bay Mortensen
 • 145,95 kr.
 • 0,00 kr.
 • Straks på e-mail
Eller spar samlet 13% som medlem
 • 126,95 kr.

Forudsætter medlemskab (ingen binding)
1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Andre bøger af Steve Cavanagh
Se alle titler
Beskrivelse af Tilståelsen
Bedrageri. Afpresning. Mord. Alt sammen hverdag for ex-svindler og advokat Eddie Flynn.

I årevis har advokatfirmaet Harland & Sinton haft gang i et globalt svindelnummer. FBI har dem i søgelyset, men skal bruge vidner. En af firmaets klienter, milliardæren David Child, bliver anholdt for mord på sin kæreste.

FBI vil have Eddie Flynn, ex-svindler og advokat, til at få en tilståelse ud af Child og tvinge ham til at vidne mod firmaet. Hvis Eddie nægter, vil det gå ud over hans kone, Christine.

Er David Child skyldig? Og kan Eddie redde sin kone? Og sig selv? Ved hjælp af alle sine farverige kontakter fra underverdenen tager Eddie kampen op mod overmagten.

Fans af Lee Child, John Grisham og Michael Connelly vil være vilde med Tilståelsen. Steve Cavanagh, forfatter til Advokaten, kombinerer i sit nye retssalsdrama, Tilståelsen, et genialt plot med nervepirrende action.

Livlig, intelligent og underholdende.

Times

Er på højde med John Grishams populære bøger.

Dansk BiblioteksCenter

Livlig, intelligent og underholdende.

Times

Den retssalskrimi, som Lee Child kunne have skrevet om Jack Reachers yngre og mere temperamentsfulde bror . . . En medrivende thriller, som starter med rygende dæk og ikke sænker farten, før den slutter efter 400 sider.

Irish Times

En hæsblæsende, handlingsmættet og yderst underholdende debut – på én gang et klassisk retssalsdrama i forlængelse af traditionen fra John Grisham og Bruce Willis-agtig action i stil med Die Hard.

Irish Independent

Nervepirrende spænding, et plot, hvor nye lag hele tiden afdækkes, og en original og fascinerende hovedperson.

Publishers Weekly
Brugerbedømmelser af Tilståelsen


Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Tilståelsen findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.