Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Ting, jeg har lært, da det var for sent - Petra Nagel - E-bog

- En feltguide til voksenlivet

Bag om Ting, jeg har lært, da det var for sent

For nogle år siden bragede Petra Nagel igennem på tv-skærmen med programserien "Petra dater hele verden","Petra elsker sig selv" og "Petra får en baby." Det var ærlige, udleverende og humoristiske programmer med et meget personligt udgangspunkt. Den stil tager Petra Nagel nu med over i TING, JEG HAR LÆRT, DA DET VAR FOR SENT. Bogen er en åbenhjertig, inspirerende, tåkrummende og lattervækkende fortælling om alt det, Petra gerne ville have vidst, da hun var 20 år gammel og stod på tærsklen til voksenlivet. Derfor er bogen fyldt med historier om ungdomsliv, venskab, kærester, mærkelige tatoveringer, akavet sex, grimt tøj og lavt selvværd. TING, JEG HAR LÆRT, DA DET VAR FOR SENT er en indsigtsfuld beretning om at blive voksen og mor til to - og først der erkende og sande ting, der ville have været gode at vide 20 år tidligere.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788727004037
  • Udgivet:
  • 28. September 2021
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Ting, jeg har lært, da det var for sent

For nogle år siden bragede Petra Nagel igennem på tv-skærmen med programserien "Petra dater hele verden","Petra elsker sig selv" og "Petra får en baby." Det var ærlige, udleverende og humoristiske programmer med et meget personligt udgangspunkt.

Den stil tager Petra Nagel nu med over i TING, JEG HAR LÆRT, DA DET VAR FOR SENT. Bogen er en åbenhjertig, inspirerende, tåkrummende og lattervækkende fortælling om alt det, Petra gerne ville have vidst, da hun var 20 år gammel og stod på tærsklen til voksenlivet. Derfor er bogen fyldt med historier om ungdomsliv, venskab, kærester, mærkelige tatoveringer, akavet sex, grimt tøj og lavt selvværd.

TING, JEG HAR LÆRT, DA DET VAR FOR SENT er en indsigtsfuld beretning om at blive voksen og mor til to - og først der erkende og sande ting, der ville have været gode at vide 20 år tidligere.

Brugerbedømmelser af Ting, jeg har lært, da det var for sentFind lignende bøger
Bogen Ting, jeg har lært, da det var for sent findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.