Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

To på ti (3) - Et mysterie med bid i - Thomas Brunstrøm - E-bog

Bag om To på ti (3) - Et mysterie med bid i

Hans og Grete (nej ikke dem fra eventyret) får en hund af deres bedstefar. Herman er ikke som andre hunde, og den er ret ustyrlig, men tvillingerne elsker den alligevel. Kort tid efter er der ballade i det lille villakvarter. Et eller andet bæst har gravet alle fru Jørgensen blomster op og har ædt Murer-Hennings kaniner. Alle naboerne er overbevist om, at det er hunden, som er skyld i det hele. Tvillingerne går straks på jagt efter den rigtige kanindræber. De må bevise Hermans uskyld!  Men så kommer Hans i tvivl. Er hunden virkelig er så uskyldig, som de tror?     TO PÅ TI er en sjov og vanvittig serie af Thomas Brunstrøm (Sallys far) og Sophie Souid (Alf & Bjørn redder verden). Serien er gennemillustreret i farver af Kim Dalsgaard.   Fra ca. 7 år Andre bøger i samme serie: To på ti (1) - En monstervild idé To på ti (2) - En blodig weekend

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711998878
  • Udgivet:
  • 15. September 2022
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Fordelspris

Beskrivelse af To på ti (3) - Et mysterie med bid i

Hans og Grete (nej ikke dem fra eventyret) får en hund af deres bedstefar. Herman er ikke som andre hunde, og den er ret ustyrlig, men tvillingerne elsker den alligevel. Kort tid efter er der ballade i det lille villakvarter. Et eller andet bæst har gravet alle fru Jørgensen blomster op og har ædt Murer-Hennings kaniner. Alle naboerne er overbevist om, at det er hunden, som er skyld i det hele. Tvillingerne går straks på jagt efter den rigtige kanindræber. De må bevise Hermans uskyld!  Men så kommer Hans i tvivl. Er hunden virkelig er så uskyldig, som de tror?  

 

TO PÅ TI er en sjov og vanvittig serie af Thomas Brunstrøm (Sallys far) og Sophie Souid (Alf & Bjørn redder verden). Serien er gennemillustreret i farver af Kim Dalsgaard.

 

Fra ca. 7 år

Andre bøger i samme serie:

To på ti (1) - En monstervild idé

To på ti (2) - En blodig weekend

Brugerbedømmelser af To på ti (3) - Et mysterie med bid iFind lignende bøger
Bogen To på ti (3) - Et mysterie med bid i findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.