Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Toke og julen - Torben Voss - E-bog

Bag om Toke og julen

Toke, Ditlev og Kristine venter spændt på, at det skal blive juleaften. For at ventetiden ikke skal føles lang, får de til opgave at finde svar på nogle spørgsmål, som henviser til historien om Jesus’ fødsel Undervejs kommer de sammen med drabanten Johannes på en opgave til en landsby langt væk fra København, hvor de for en lokal præst skal hente en guldskat og bringe den i sikkerhed. Senere møder de også den fattige pige Julie, som sidder fanget i et fangehul på Københavns Slot. Julie viser sig at være barnebarn til Bodil, som blev anklaget for at være heks, og sammen med hende bliver ventetiden til jul ikke kedelig. Bodil prøver at forudse fremtiden for Toke, Ditlev og Kristine, og Toke må også slås for ikke at tabe Kristine ved en duel mod en kordreng, inden hjemturen går tilbage til Skåne., Endelig kan holde en juleaften, hvor Kristine gør den til noget særligt – især for Toke.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788776080051
  • Udgivet:
  • 15. December 2022
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Fordelspris

Beskrivelse af Toke og julen

Toke, Ditlev og Kristine venter spændt på, at det skal blive juleaften. For at ventetiden ikke skal føles lang, får de til opgave at finde svar på nogle spørgsmål, som henviser til historien om Jesus’ fødsel Undervejs kommer de sammen med drabanten Johannes på en opgave til en landsby langt væk fra København, hvor de for en lokal præst skal hente en guldskat og bringe den i sikkerhed.
Senere møder de også den fattige pige Julie, som sidder fanget i et fangehul på Københavns Slot.
Julie viser sig at være barnebarn til Bodil, som blev anklaget for at være heks, og sammen med hende bliver ventetiden til jul ikke kedelig.
Bodil prøver at forudse fremtiden for Toke, Ditlev og Kristine, og Toke
må også slås for ikke at tabe Kristine ved en duel mod en kordreng, inden
hjemturen går tilbage til Skåne.,
Endelig kan holde en juleaften, hvor Kristine gør den til noget særligt – især
for Toke.

Brugerbedømmelser af Toke og julenFind lignende bøger
Bogen Toke og julen findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.