Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Tommelise - Hans Christian Andersen - E-bog

Bag om Tommelise

Tommelise er køn og sød - og ganske lille bitte. I forhold til hende er blomster kæmpestore, og fugle kan bære hende på deres ryg. Hun kommer ud for meget, både godt og dårligt, da hun pludselig befinder sig helt alene ude i den store verden. FLACHS - FØRSTE LÆSNING er en serie henvendt til begynderlæsere. Det kræver træning at blive en god læser – og det skal være sjovt og underholdende at læse. Det er vores håb, at bøgerne i denne nye serie kan bidrage til dette. Hver bog er på 48 sider og indeholder en historie, der er læseteknisk bearbejdet, så den er lettilgængelig for børnene. Igennem hele bogen er der humoristiske farveillustrationer, der understøtter læsningen. Historierne i denne nye serie vil være velkendte for mange børn, da der er tale om bearbejdede genfortællinger af ældre historier.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788762725478
  • Udgivet:
  • 13. Juni 2017
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Beskrivelse af Tommelise

Tommelise er køn og sød - og ganske lille bitte. I forhold til hende er blomster kæmpestore, og fugle kan bære hende på deres ryg. Hun kommer ud for meget, både godt og dårligt, da hun pludselig befinder sig helt alene ude i den store verden.

FLACHS - FØRSTE LÆSNING er en serie henvendt til begynderlæsere. Det kræver træning at blive en god læser – og det skal være sjovt og underholdende at læse. Det er vores håb, at bøgerne i denne nye serie kan bidrage til dette.
Hver bog er på 48 sider og indeholder en historie, der er læseteknisk bearbejdet, så den er lettilgængelig for børnene. Igennem hele bogen er der humoristiske farveillustrationer, der understøtter læsningen.
Historierne i denne nye serie vil være velkendte for mange børn, da der er tale om bearbejdede genfortællinger af ældre historier.

Brugerbedømmelser af TommeliseFind lignende bøger
Bogen Tommelise findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.