Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Trace Minerals in Foods - K. Smith - Bog

Bag om Trace Minerals in Foods

Twelve contributions evaluate the chemistry of trace elements in preparations and their potential bioavailability to the consumer; consider palatability, mineral interactions, and other nutritional factors; discuss trace elements' biology and pharmacokinetics to facilitate the development of protoco

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780367403362
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 675
  • Udgivet:
  • 27. september 2019
  • Størrelse:
  • 152x229x0 mm.
  • Vægt:
  • 453 g.
  • 2-3 uger.
  • 22. januar 2025
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres inden jul.
    Køb nu og print et gavebevis

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Trace Minerals in Foods

Twelve contributions evaluate the chemistry of trace elements in preparations and their potential bioavailability to the consumer; consider palatability, mineral interactions, and other nutritional factors; discuss trace elements' biology and pharmacokinetics to facilitate the development of protoco

Brugerbedømmelser af Trace Minerals in Foods



Find lignende bøger
Bogen Trace Minerals in Foods findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.