Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Trevors hemmelighed 5 - Accepten - L. Sherman - E-bog

Bag om Trevors hemmelighed 5 - Accepten

Trevor er rejst fra L.A. og fra Millie. Han føler sig afsløret. Ydmyget. Skamfuld. Han ved udmærket godt, at han har opført sig som en kujon. Hvordan kunne han tro, at han har fortjent Millies kærlighed? Han forsøger at dulme smerten med det, han kender bedst: alkohol og sit andet hjem, klubben i London. Millie er vred. Hvordan kunne Trevor svigte hende igen? Denne gang får han ikke lov at gentage de gamle mønstre. Han er ikke længere alene, og når man er et par, så står man ved hinandens side i medgang og modgang. Så Millie lægger en snedig og sexet plan for at lokke Trevor tilbage. Accepten er del 5 af 6 i serien om Trevor og Millie. Serien har sin egen spilleliste på Spotify under navnet ”Trevor’s Truth”.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9789180341103
  • Udgivet:
  • 27. Februar 2022
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Beskrivelse af Trevors hemmelighed 5 - Accepten

Trevor er rejst fra L.A. og fra Millie. Han føler sig afsløret. Ydmyget. Skamfuld. Han ved udmærket godt, at han har opført sig som en kujon. Hvordan kunne han tro, at han har fortjent Millies kærlighed? Han forsøger at dulme smerten med det, han kender bedst: alkohol og sit andet hjem, klubben i London. Millie er vred. Hvordan kunne Trevor svigte hende igen? Denne gang får han ikke lov at gentage de gamle mønstre. Han er ikke længere alene, og når man er et par, så står man ved hinandens side i medgang og modgang. Så Millie lægger en snedig og sexet plan for at lokke Trevor tilbage. "Accepten" er del 5 af 6 i serien om Trevor og Millie. Serien har sin egen spilleliste på Spotify under navnet ”Trevor’s Truth”.

Forlagets beskrivelse af Trevors hemmelighed 5 - Accepten

Trevor er rejst fra L.A. og fra Millie. Han føler sig afsløret. Ydmyget. Skamfuld. Han ved udmærket godt, at han har opført sig som en kujon. Hvordan kunne han tro, at han har fortjent Millies kærlighed? Han forsøger at dulme smerten med det, han kender bedst: alkohol og sit andet hjem, klubben i London.
Millie er vred. Hvordan kunne Trevor svigte hende igen? Denne gang får han ikke lov at gentage de gamle mønstre. Han er ikke længere alene, og når man er et par, så står man ved hinandens side i medgang og modgang. Så Millie lægger en snedig og sexet plan for at lokke Trevor tilbage.
"Accepten" er del 5 af 6 i serien om Trevor og Millie. Serien har sin egen spilleliste på Spotify under navnet ”Trevor’s Truth”.

Brugerbedømmelser af Trevors hemmelighed 5 - AcceptenFind lignende bøger
Bogen Trevors hemmelighed 5 - Accepten findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.