Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Ulf er sløj - Rebecca Wexelsen - E-bog

Bag om Ulf er sløj

En meget trist hund En morgen vågner Ulf og føler sig lidt sløj. Men han ved ikke rigtig, hvad det kan være, så han går til doktoren for at blive undersøgt. Diagnosen er mildt sagt overraskende: Ulf er død. Det er kedeligt, synes Ulf og endnu mere kedeligt når ingen overhovedet ved af det. Derfor beslutter han sig for at holde begravelse. Midt i det hele banker det på døren … Ulf er sløj er en fortælling, som vil lokke mange smil og fnis frem, men det er også en historie med en mere alvorlig bund. Bogen fungerer godt som udgangspunkt for samtaler med børn om alvorlige emner som ensomhed og død, men også om at sætte pris på sine nærmeste og værdien af virkelig at give sig til at gøre alt det, som gør livet værd at leve.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788779169272
 • Udgivet:
 • 26. April 2021
 • Straks på e-mail.

Normalpris

Fordelspris

Anmeldelser af Ulf er sløj

  Beskrivelse af Ulf er sløj

  En meget trist hund
  En morgen vågner Ulf og føler sig lidt sløj. Men han ved ikke rigtig, hvad det kan være, så han går til doktoren for at blive undersøgt. Diagnosen er mildt sagt overraskende: Ulf er død. Det er kedeligt, synes Ulf og endnu mere kedeligt når ingen overhovedet ved af det. Derfor beslutter han sig for at holde begravelse. Midt i det hele banker det på døren …
  Ulf er sløj er en fortælling, som vil lokke mange smil og fnis frem, men det er også en historie med en mere alvorlig bund. Bogen fungerer godt som udgangspunkt for samtaler med børn om alvorlige emner som ensomhed og død, men også om at sætte pris på sine nærmeste og værdien af virkelig at give sig til at gøre alt det, som gør livet værd at leve.

  Forlagets beskrivelse af Ulf er sløj

  Ulf er sløj - og er en hund. Da han en morgen vågner og har det skidt, går han til doktoren for at blive undersøgt.
  Diagnosen er mildt sagt overraskende: Ulf er død. Det er kedeligt, synes Ulf og endnu mere kedeligt når ingen overhovedet ved af det. Derfor beslutter han sig for at holde begravelse. Midt i det hele banker det på døren…

  Ulf er sløj er en fortælling, som vil lokke mange smil og fnis frem, men det er også en historie med en mere alvorlig bund. Bogen er en billedbog fra 4 år og op, som fungerer godt som udgangspunkt for samtaler med børn om alvorlige emner som ensomhed og død, men også om at sætte pris på sine nærmeste og værdien af virkelig at give sig til at gøre alt det, som gør livet værd at leve.

  Brugerbedømmelser af Ulf er sløj  Find lignende bøger
  Bogen Ulf er sløj findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.