Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Ulve uden for døren - Soren Paul Petrek - Bog

Bag om Ulve uden for døren

De allierede og nazisterne er i et dødbringende kapløb om at udvikle det ultimative våben, mens supersoniske V-2-raketter regner ned over London. Madeleine Toche og Berthold Hartmann, den tyske supermorder, der lærte hende at dræbe, leder efter den hemmelige fabrik, hvor Werner von Braun og Gestapos bruger slavearbejde til at bygge våbnene, mens ligene af de uskyldige hober sig op. Da han finder fabrikken Kohnstein-bjerget, kontakter Hartmann sin gamle fjende, Winston Churchill, og tilkalder Madeleine. Mens hun arbejder på at knuse sine fjender, står Hartmann i spidsen for en dristig flugt fra den frygtede Dora-koncentrationslejr som et led i sin hævn mod de monstre, der har ødelagt hans elskede Tyskland. Sammen med de russiske Nachthexen, Natheksene, som er en gruppe frygtindgydende kvindelige piloter, strammer kapløbet til, da USA og tyskerne med succes gennemfører en atombombetest. Tyskland installerer en atombombe i en V-2 med retning mod London, mens USA leverer en til en base i Stillehavet. Anden Verdenskrigs skæbne og menneskehedens fremtid ligger i vægtskålen.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788772372235
 • Indbinding:
 • Hæftet
 • Sideantal:
 • 274
 • Udgivet:
 • 22. August 2022
 • Udgave:
 • 1
 • Størrelse:
 • 148x212x20 mm.
 • Vægt:
 • 350 g.
 • 1-2 hverdage.
 • 7. Februar 2023
På lager

Normalpris

Fordelspris

Beskrivelse af Ulve uden for døren

De allierede og nazisterne er i et dødbringende kapløb om at udvikle det ultimative våben, mens supersoniske V-2-raketter regner ned over London. Madeleine Toche og Berthold Hartmann, den tyske supermorder, der lærte hende at dræbe, leder efter den hemmelige fabrik, hvor Werner von Braun og Gestapos bruger slavearbejde til at bygge våbnene, mens ligene af de uskyldige hober sig op. Da han finder fabrikken Kohnstein-bjerget, kontakter Hartmann sin gamle fjende, Winston Churchill, og tilkalder Madeleine. Mens hun arbejder på at knuse sine fjender, står Hartmann i spidsen for en dristig flugt fra den frygtede Dora-koncentrationslejr som et led i sin hævn mod de monstre, der har ødelagt hans elskede Tyskland. Sammen med de russiske Nachthexen, Natheksene, som er en gruppe frygtindgydende kvindelige piloter, strammer kapløbet til, da USA og tyskerne med succes gennemfører en atombombetest. Tyskland installerer en atombombe i en V-2 med retning mod London, mens USA leverer en til en base i Stillehavet. Anden Verdenskrigs skæbne og menneskehedens fremtid ligger i vægtskålen. Uddrag af bogen 7. december 1941 Kampflyene kom uanmeldt over den amerikanske stillehavsflåde ved Pearl Harbor. De fleste bar torpedoer. De var blevet sendt affyret nogle miles derfra efter en lang rejse fra Japan. Flyene var sendt ud i et overraskelsesangreb, i håb om at USA ville søge at opnå acceptabel fredsaftale og lade Japan om at overtage Sydøstasien. Men sådan skulle det ikke gå. Morgenen var flot og lys. Mænd og kvinder vågnede i deres senge til lyden af fly, der fløj ind mod land over havet. Det lægefaglige personale kunne se frem til endnu en dag i paradis. Kampskibe og hangarskibe lå for anker i naturhavnens rolige, turkisblå vand. Da sirenerne lød, gik folk nysgerrigt ud fra deres hjem og kontorer. De kiggede op på den underlige formation af flyvemaskiner, der kom susende over deres hoveder og dykkede til lav højde. De så på, da flyene lod deres bomber falde. Hvad der havde virket som en ferie, udviklede sig til kaos. Sygeplejersker løb fra stranden i deres badetøj for at tage sig af de sårede. De få piloter, der var stationeret på øen, var hastet til deres fly for at kæmpe tilbage. Nogle af dem nåede at komme i luften. Andre blev dræbt i deres cockpit på jorden af bomberne. Præsident Roosevelt anmodede Kongressen om at erklære krig. Det blev øjeblikkeligt tiltrådt. Om forfatteren Soren Paul Petrek arbejder som advokat i kriminalsager. Han bor og arbejder i Minnesota, USA.

Forlagets beskrivelse af Ulve uden for døren

De allierede og nazisterne er i et dødbringende kapløb om at udvikle det ultimative våben, mens supersoniske V-2-raketter regner ned over London. Madeleine Toche og Berthold Hartmann, den tyske supermorder, der lærte hende at dræbe, leder efter den hemmelige fabrik, hvor Werner von Braun og Gestapos bruger slavearbejde til at bygge våbnene, mens ligene af de uskyldige hober sig op. Da han finder fabrikken Kohnstein-bjerget, kontakter Hartmann sin gamle fjende, Winston Churchill, og tilkalder Madeleine. Mens hun arbejder på at knuse sine fjender, står Hartmann i spidsen for en dristig flugt fra den frygtede Dora-koncentrationslejr som et led i sin hævn mod de monstre, der har ødelagt hans elskede Tyskland.
Sammen med de russiske Nachthexen, Natheksene, som er en gruppe frygtindgydende kvindelige piloter, strammer kapløbet til, da USA og tyskerne med succes gennemfører en atombombetest.
Tyskland installerer en atombombe i en V-2 med retning mod London, mens USA leverer en til en base i Stillehavet. Anden Verdenskrigs skæbne og menneskehedens fremtid ligger i vægtskålen.

Uddrag af bogen
7. december 1941
Kampflyene kom uanmeldt over den amerikanske stillehavsflåde ved Pearl Harbor. De fleste bar torpedoer. De var blevet sendt affyret nogle miles derfra efter en lang rejse fra Japan. Flyene var sendt ud i et overraskelsesangreb, i håb om at USA ville søge at opnå acceptabel fredsaftale og lade Japan om at overtage Sydøstasien. Men sådan skulle det ikke gå. Morgenen var flot og lys. Mænd og kvinder vågnede i deres senge til lyden af fly, der fløj ind mod land over havet. Det lægefaglige personale kunne se frem til endnu en dag i paradis. Kampskibe og hangarskibe lå for anker i naturhavnens rolige, turkisblå vand.
Da sirenerne lød, gik folk nysgerrigt ud fra deres hjem og kontorer. De kiggede op på den underlige formation af flyvemaskiner, der kom susende over deres hoveder og dykkede til lav højde. De så på, da flyene lod deres bomber falde.
Hvad der havde virket som en ferie, udviklede sig til kaos. Sygeplejersker løb fra stranden i deres badetøj for at tage sig af de sårede. De få piloter, der var stationeret på øen, var hastet til deres fly for at kæmpe tilbage. Nogle af dem nåede at komme i luften. Andre blev dræbt i deres cockpit på jorden af bomberne. Præsident Roosevelt anmodede Kongressen om at erklære krig. Det blev øjeblikkeligt tiltrådt.

Om forfatteren
Soren Paul Petrek arbejder som advokat i kriminalsager. Han bor og arbejder i Minnesota, USA.

Brugerbedømmelser af Ulve uden for dørenGør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.