Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Under Pressure - Thomas Keller - Bog

- Cooking Sous Vide

Bag om Under Pressure

There is wonderment in cooking sous vide - in the ease and precision (salmon cooked at 123 degrees versus 120 degrees!) and the capacity to cook a piece of meat (or glaze carrots, or poach lobster) uniformly. This book shows us how sous vide, which involves packing food in airtight plastic bags and cooking at low heat, achieves flavour.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781579653514
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 304
  • Udgivet:
  • 17. november 2008
  • Størrelse:
  • 286x288x31 mm.
  • Vægt:
  • 2250 g.
  • Ukendt - mangler pt..
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
  •  

    Kan formentlig ikke leveres inden jul

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Under Pressure

There is wonderment in cooking sous vide - in the ease and precision (salmon cooked at 123 degrees versus 120 degrees!) and the capacity to cook a piece of meat (or glaze carrots, or poach lobster) uniformly. This book shows us how sous vide, which involves packing food in airtight plastic bags and cooking at low heat, achieves flavour.

Brugerbedømmelser af Under Pressure



Find lignende bøger
Bogen Under Pressure findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.