Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Uren 2 - Karen Schultz - Lydbog

bind 2 i Uren serien

Bag om Uren 2

Den anden af planlagt fem bøger om en kvinde, der bryder den sociale arv - og så alligevel ikke. ”⭐⭐⭐⭐⭐ En roman om et uudtømmeligt emne: hvordan et menneske bliver sig selv. Fortællingen flyder med et knastfrit sprog, som sluser talesproget ind i skriftsproget og gør det allerstørste til at føle på. ... ‘Til gengæld kastede jeg håndgranater som en engel.’ – Det modsætningsfyldte i citatet behøver ikke forklaring, og netop sådanne fylder på spændende vis psykolog og oberstløjtnant Karen Schultz´ anden bog i serien ‘Uren’ – her udfolder de psykologiske pointer sig på en fin måde, så den dybe bund kan anes lidt efter lidt." – Af Christen Bonde, Bogmarkedet. ”⭐⭐⭐⭐ Margrethe Vestager har for nylig udtalt, at hun ikke læser ledelsesbøger, men skønlitteratur fordi den handler om mennesker. Jeg følger ikke trop. Men jeg er ganske enig i, at der i skønlitteraturen findes mange virkelig gode kilder til inspiration for den (leder), der ønsker at udvikle sig selv og andre. Selv har jeg netop læst forfatter, psykolog og oberstløjtnant Karen Schultz’ autobiografi ’Uren 2’. Jeg anser mig ikke selv som skønlitterær anmelder, min force og erfaring ligger inden for de udgivelser som normalt står på hylderne for ledelse, business og deslige. Men ’Uren 2’ kan sagtens læses – og anmeldes – ud fra et ledelsesmæssigt perspektiv. Bogen ’Uren 2’ om Karen Schultz’ tid på officersskolen viser ekstrem ærlighed og mod. Også fra et ledelsesmæssigt perspektiv. Ærligheden til at sige det, som det er, og som det blev oplevet. Også selv om det udstiller egne mangler og utilstrækkelighed, afslører personer, afslører mennesket. Læs den.” Olav Vorup Jensen – InsideBusiness.dk ”Uren 2 er en meget velfortalt erindringsroman og på en måde meget intens. Man får som læser virkelig lov til at mærke Karens sårbarhed, som hun ellers skjuler godt bag en lidt fandenivoldsk og kontant facade. Læseren får lov til at få indblik i de kampe, hun udkæmper inde i sig selv, og som ingen andre må vide noget om. Netop de facetter gør romanen både interessant og medrivende.” Randi Glensbo - www.randiglensbo.dk "Karen Schultz skriver fantastisk.” Mads-Peter Winther Søby - Empey.dk Forfatteren Karen Schultz, f. 1959, er cand.psych.aut. og specialist i organisationspsykologi. Tidligere linjeofficer, oberstløjtnant af reserven, censorformand i psykologi på universiteterne, ejendomshandler, matematikstuderende. Hun fik i 2022 konstateret kræft i stadie 4 og skriver på sin sidste roman.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788764800289
  • Format:
  • MP3
  • Udgivet:
  • 5. November 2019
  • Oplæser:
  • Karen Schultz
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Uren 2

Den anden af planlagt fem bøger om en kvinde, der bryder den sociale arv - og så alligevel ikke.

”⭐⭐⭐⭐⭐ En roman om et uudtømmeligt emne: hvordan et menneske bliver sig selv. Fortællingen flyder med et knastfrit sprog, som sluser talesproget ind i skriftsproget og gør det allerstørste til at føle på. ... ‘Til gengæld kastede jeg håndgranater som en engel.’ – Det modsætningsfyldte i citatet behøver ikke forklaring, og netop sådanne fylder på spændende vis psykolog og oberstløjtnant Karen Schultz´ anden bog i serien ‘Uren’ – her udfolder de psykologiske pointer sig på en fin måde, så den dybe bund kan anes lidt efter lidt." – Af Christen Bonde, Bogmarkedet.

”⭐⭐⭐⭐ Margrethe Vestager har for nylig udtalt, at hun ikke læser ledelsesbøger, men skønlitteratur fordi den handler om mennesker. Jeg følger ikke trop. Men jeg er ganske enig i, at der i skønlitteraturen findes mange virkelig gode kilder til inspiration for den (leder), der ønsker at udvikle sig selv og andre.
Selv har jeg netop læst forfatter, psykolog og oberstløjtnant Karen Schultz’ autobiografi ’Uren 2’. Jeg anser mig ikke selv som skønlitterær anmelder, min force og erfaring ligger inden for de udgivelser som normalt står på hylderne for ledelse, business og deslige. Men ’Uren 2’ kan sagtens læses – og anmeldes – ud fra et ledelsesmæssigt perspektiv.
Bogen ’Uren 2’ om Karen Schultz’ tid på officersskolen viser ekstrem ærlighed og mod. Også fra et ledelsesmæssigt perspektiv. Ærligheden til at sige det, som det er, og som det blev oplevet. Også selv om det udstiller egne mangler og utilstrækkelighed, afslører personer, afslører mennesket. Læs den.” Olav Vorup Jensen – InsideBusiness.dk

”Uren 2 er en meget velfortalt erindringsroman og på en måde meget intens. Man får som læser virkelig lov til at mærke Karens sårbarhed, som hun ellers skjuler godt bag en lidt fandenivoldsk og kontant facade. Læseren får lov til at få indblik i de kampe, hun udkæmper inde i sig selv, og som ingen andre må vide noget om. Netop de facetter gør romanen både interessant og medrivende.” Randi Glensbo - www.randiglensbo.dk

"Karen Schultz skriver fantastisk.” Mads-Peter Winther Søby - Empey.dk

Forfatteren Karen Schultz, f. 1959, er cand.psych.aut. og specialist i organisationspsykologi. Tidligere linjeofficer, oberstløjtnant af reserven, censorformand i psykologi på universiteterne, ejendomshandler, matematikstuderende.

Hun fik i 2022 konstateret kræft i stadie 4 og skriver på sin sidste roman.

Brugerbedømmelser af Uren 2Find lignende bøger
Bogen Uren 2 findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.