Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Bag om Usynlige kvinder

Forestil dig en verden, hvor dit navigationsanlæg ikke forstår, hvad du siger. Din læge udskriver medicin, der er forkert til din krop og du har 47 % større risiko for at komme til skade, hvis du bliver involveret i et biluheld. Hvis det lyder bekendt, er du sandsynligvis en kvinde. Usynlige kvinder afslører, hvordan verden er designet af og for mænd, og hvilke katastrofale konsekvenser det ofte har, når halvdelen af jordens befolkning ignoreres. Fra Politik og medicinsk forskning over teknologi og medier til byplanlægning og katastrofehåndtering. Caroline Criado Perez har for første gang samlet en imponerende række studier og beretninger fra hele verden, der kaster lys over, hvordan kvinder er blevet glemt, og hvilken gennemgribende effekt, det har på os alle.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788793752597
 • Udgivet:
 • 14. Oktober 2021
 • Straks på e-mail.

Online pris

Fordelspris

Anmeldelser af Usynlige kvinder

  Beskrivelse af Usynlige kvinder

  Forestil dig en verden, hvor dit navigationsanlæg ikke forstår, hvad du siger. Din læge udskriver medicin, der er forkert til din krop og du har 47 % større risiko for at komme til skade, hvis du bliver involveret i et biluheld.

  Hvis det lyder bekendt, er du sandsynligvis en kvinde. Usynlige kvinder afslører, hvordan verden er designet af og for mænd, og hvilke katastrofale konsekvenser det ofte har, når halvdelen af jordens befolkning ignoreres.

  Fra Politik og medicinsk forskning over teknologi og medier til byplanlægning og katastrofehåndtering. Caroline Criado Perez har for første gang samlet en imponerende række studier og beretninger fra hele verden, der kaster lys over, hvordan kvinder er blevet glemt, og hvilken gennemgribende effekt, det har på os alle.

  Brugerbedømmelser af Usynlige kvinder  Find lignende bøger

  Bogen Usynlige kvinder findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.