Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Usynlige kvinder - Caroline Criado Perez - E-bog

Bag om Usynlige kvinder

Forestil dig en verden, hvor … … din telefon er for stor til din hånd … din læge udskriver medicin, der er forkert til din krop … du har 47 % større risiko for at komme til skade, hvis du bliver involveret i et biluheld. Hvis det lyder bekendt, er du sandsynligvis en kvinde. Usynlige kvinder afslører, hvordan verden er designet af og for mænd, og hvilke katastrofale konsekvenser det ofte har. Caroline Criado Perez har for første gang samlet en imponerende række studier og beretninger fra hele verden, der kaster lys over, hvordan kvinder er blevet glemt, og hvilken gennemgribende effekt, det har på os alle. #1 Sunday Times bestseller Vinder af 2019 Royal Society Science Book Prize 2019 Financial Times Business Book of the Year Award The Times Current Affairs Book of the Year A book of the decade by the Sunday Times

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788793752597
 • Udgivet:
 • 14. Oktober 2021
 • Straks på e-mail.

Normalpris

Fordelspris

Anmeldelser af Usynlige kvinder

  Beskrivelse af Usynlige kvinder

  Forestil dig en verden, hvor … … din telefon er for stor til din hånd
  … din læge udskriver medicin, der er forkert til din krop
  … du har 47 % større risiko for at komme til skade, hvis du bliver involveret i et biluheld.

  Hvis det lyder bekendt, er du sandsynligvis en kvinde. Usynlige kvinder afslører, hvordan verden er designet af og for mænd, og hvilke katastrofale konsekvenser det ofte har. Caroline Criado Perez har for første gang samlet en imponerende række studier og beretninger fra hele verden, der kaster lys over, hvordan kvinder er blevet glemt, og hvilken gennemgribende effekt, det har på os alle.

  #1 Sunday Times bestseller Vinder af 2019 Royal Society Science Book Prize 2019 Financial Times Business Book of the Year Award The Times Current Affairs Book of the Year A book of the decade by the Sunday Times

  Forlagets beskrivelse af Usynlige kvinder

  Forestil dig en verden, hvor dit navigationsanlæg ikke forstår, hvad du siger. Din læge udskriver medicin, der er forkert til din krop og du har 47 % større risiko for at komme til skade, hvis du bliver involveret i et biluheld.

  Hvis det lyder bekendt, er du sandsynligvis en kvinde. Usynlige kvinder afslører, hvordan verden er designet af og for mænd, og hvilke katastrofale konsekvenser det ofte har, når halvdelen af jordens befolkning ignoreres.

  Fra Politik og medicinsk forskning over teknologi og medier til byplanlægning og katastrofehåndtering. Caroline Criado Perez har for første gang samlet en imponerende række studier og beretninger fra hele verden, der kaster lys over, hvordan kvinder er blevet glemt, og hvilken gennemgribende effekt, det har på os alle.

  Brugerbedømmelser af Usynlige kvinder  Find lignende bøger
  Bogen Usynlige kvinder findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.