Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Utilization of Spirulina to Improve Nutritional Value of some Foods - Osama Mahmoud Morsy - Bog

Utilization of Spirulina to Improve Nutritional Value of some Foodsaf Osama Mahmoud Morsy
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9783330013599
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 376
  • Udgivet:
  • 28. marts 2017
  • Størrelse:
  • 150x23x220 mm.
  • Vægt:
  • 578 g.
  • 2-3 uger.
  • 2. december 2024
På lager

Normalpris

  • BLACK NOVEMBER

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Brugerbedømmelser af Utilization of Spirulina to Improve Nutritional Value of some Foods



Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.