Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Vandreren - Mit liv som skabsclairvoyant - Malou Alstrøm - E-bog

Bag om Vandreren - Mit liv som skabsclairvoyant

Denne bog er en personlig beretning om mit liv som clairvoyant, dog ikke som uddannet, men som såkaldt ”skabsclairvoyant”. Jeg har udøvet mine evner i over 10 år, og jeg har arbejdet med alt fra private sager til offentlige sager, så at sige hjemme fra min sofa og ikke blandt folk eller i medierne. Vi hører om de sager, der var i medierne, spøgelser, åndsfilosofien og det paranormale og overnaturlige i sendefladen, blandt andet Fornemmelse for mord og Fear – når angsten griber dig. Her fortæller jeg åbent og ærligt om de sager, jeg har arbejdet med, om min skytsånd, de astrale planer, og hvordan jeg forvaltede mine evner dengang, samt mine tanker og følelser fra min fortid som clairvoyant og mit liv med mine clairvoyante evner. Velkommen til mit univers …

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788772379289
  • Udgivet:
  • 21. Juni 2021
  • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af Vandreren - Mit liv som skabsclairvoyant

Denne bog er en personlig beretning om mit liv som clairvoyant, dog ikke som uddannet, men som såkaldt ”skabsclairvoyant”.

Jeg har udøvet mine evner i over 10 år, og jeg har arbejdet med alt fra private sager til offentlige sager, så at sige hjemme fra min sofa og ikke blandt folk eller i medierne.

Vi hører om de sager, der var i medierne, spøgelser, åndsfilosofien og det paranormale og overnaturlige i sendefladen, blandt andet Fornemmelse for mord og Fear – når angsten griber dig.

Her fortæller jeg åbent og ærligt om de sager, jeg har arbejdet med, om min skytsånd, de astrale planer, og hvordan jeg forvaltede mine evner dengang, samt mine tanker og følelser fra min fortid som clairvoyant og mit liv med mine clairvoyante evner.

Velkommen til mit univers …

Brugerbedømmelser af Vandreren - Mit liv som skabsclairvoyantGør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.