Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Viktor Horsovsky - Kenny Jess Brandt - E-bog

Bag om Viktor Horsovsky

Den unge maler og oversætter, Viktor Horšovský, redder en aften den prostituerede Vanja fra at begå selvmord midt på Václavspladsen i Prag. Mødet kaster dem begge ud i et håbløst forsøg på at finde sig selv og hinanden gennem kærligheden, men de kæmper begge med at lægge fortiden bag sig. Samtidig modtager Viktor et manuskript, der langsomt fører ham ind i en gådefuld fortælling om den unge kunstner Arthur Breisky, hvis skæbne minder påfaldende meget om en Jan Gertzenmanns, der tyve år tidligere blev dømt for mordet på rigmanden Hr. Glob. Inden Viktor får set sig om, er han blevet viklet ind i et net af intriger, der ikke blot ændrer hans forhold til Vanja, men som ligeledes truer hele hans eksistens. brækkede.)

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788771291599
  • Udgivet:
  • 28. August 2012
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Viktor Horsovsky

Den unge maler og oversætter, Viktor Horšovský, redder en aften den prostituerede Vanja fra at begå selvmord midt på Václavspladsen i Prag. Mødet kaster dem begge ud i et håbløst forsøg på at finde sig selv og hinanden gennem kærligheden, men de kæmper begge med at lægge fortiden bag sig.

Samtidig modtager Viktor et manuskript, der langsomt fører ham ind i en gådefuld fortælling om den unge kunstner Arthur Breisky, hvis skæbne minder påfaldende meget om en Jan Gertzenmanns, der tyve år tidligere blev dømt for mordet på rigmanden Hr. Glob.

Inden Viktor får set sig om, er han blevet viklet ind i et net af intriger, der ikke blot ændrer hans forhold til Vanja, men som ligeledes truer hele hans eksistens.
brækkede.)

Brugerbedømmelser af Viktor HorsovskyFind lignende bøger
Bogen Viktor Horsovsky findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.