Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Vindervilje - Nikolaj Albrectsen - Lydbog

Bag om Vindervilje

Viktor Axelsen er Danmarks mest unikke sportsmand. Han er verdensmester og olympisk mester i badminton, begge dele uden at tabe et eneste sæt. Og han har vundet flere af de største turneringer i verdens næstmest spillede sport.   I 'Vindervilje' fortæller Viktor Axelsen om at være drevet af en særlig mentalitet. Han gør op med alt, der hedder plejer og søger konstant sportslig og personlig udvikling. I bogen fortæller han åbnet om at bruge utraditionelle metoder, begå fejl og lære af dem, have markante holdninger og tage opsigtvækkende valg både privat og professionelt. Han fortæller blandt andet om sin kontroversielle flytning til Dubai, om at skabe sit eget setup og samarbejdet med B.S. Christiansen, om at flyve fra en turnering i et isolationskammer og selvfølgelig også om sportslige højdepunkter. Samtidig brænder Viktor Axelsen for at motivere andre - fra sportsudøvere til erhversfolk. Med erfaringer fra sin succesfulde karriere og konkrete råd vil inspirere læseren til at jagte sit fulde potentiale.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788728409749
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 1. November 2022
 • Oplæser:
 • Thomas Guldberg Madsen
 • Straks på e-mail.

Normalpris

Beskrivelse af Vindervilje

I "Vindervilje" fortæller Viktor Axelsen åbent og ærligt om utraditionelle metoder, markante holdninger og opsigtsvækkende valg. Verdens bedste badmintonspiller gør op med alt, hvad der hedder plejer. Han er drevet af en unik mentalitet og søger konstant sportslig og personlig udvikling. Viktor Axelsen er samtidig en stjerne og ener, der brænder for at motivere andre. I denne bog dykker han ned i sin karrieres højdepunkter, men også udfordringer og svære perioder på sin vej mod succes. Med udgangspunkt i egne erfaringer vil han inspirere dig til at jagte dit fulde potentiale – om det så gælder sport, arbejde, uddannelse eller andre aspekter af livet.

Forlagets beskrivelse af Vindervilje

I "Vindervilje" fortæller Viktor Axelsen åbent og ærligt om utraditionelle metoder, markante holdninger og opsigtsvækkende valg. Verdens bedste badmintonspiller gør op med alt, hvad der hedder plejer. Han er drevet af en unik mentalitet og søger konstant sportslig og personlig udvikling.
Viktor Axelsen er samtidig en stjerne og ener, der brænder for at motivere andre. I denne bog dykker han ned i sin karrieres højdepunkter, men også udfordringer og svære perioder på sin vej mod succes. Med udgangspunkt i egne erfaringer vil han inspirere dig til at jagte dit fulde potentiale – om det så gælder sport, arbejde, uddannelse eller andre aspekter af livet.

Brugerbedømmelser af Vindervilje



Find lignende bøger

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.