Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Vores kemiske hjerter - Krystal Sutherland - Lydbog

Bag om Vores kemiske hjerter

Til dig, der elskede Lad ulvene komme, Fordelene ved at være en bænkevarmer , Paper Town og En flænge i himlen. Henry Page har aldrig været forelsket, men en dag starter Greta Town i hans klasse. Hun er langt fra at være den drømmepige, som Henry har fantaseret om - hun halter, klæder sig i alt for stort tøj og ligner en hjemløs. Det er tydeligt, at hun har en del problemer med i bagagen, og hun er ikke nem at komme ind på livet af. Da Greta og Henry bliver sat til at arbejde sammen på skolebladet, åbner hun dog langsomt op, og et venskab blomstrer. Henry falder for Graces uperfekte og ægte væsen, men kan han håndtere, at hun bærer på en stor sorg? En varm og tankevækkende fortælling om ung kærlighed, teenageliv, sorg og håb. Krystal Sutherland er en prisbelønnet, australsk forfatter, hvis debutbog "Vores kemiske hjerter" har vundet stor international anerkendelse blandt læsere og anmeldere. Krystal Sutherland er født og opvokset i Australien, hvor hun stadig bor en del af tiden, når hun ikke befinder sig i sit andet hjem i Californien, USA.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788711766460
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 4. April 2017
 • Oplæser:
 • Iben Haaest
 • Straks på e-mail.

Online pris

Fordelspris

Anmeldelser af Vores kemiske hjerter

  Beskrivelse af Vores kemiske hjerter

  Til dig, der elskede Lad ulvene komme, Fordelene ved at være en bænkevarmer , Paper Town og En flænge i himlen.

  Henry Page har aldrig været forelsket, men en dag starter Greta Town i hans klasse. Hun er langt fra at være den drømmepige, som Henry har fantaseret om - hun halter, klæder sig i alt for stort tøj og ligner en hjemløs. Det er tydeligt, at hun har en del problemer med i bagagen, og hun er ikke nem at komme ind på livet af. Da Greta og Henry bliver sat til at arbejde sammen på skolebladet, åbner hun dog langsomt op, og et venskab blomstrer. Henry falder for Graces uperfekte og ægte væsen, men kan han håndtere, at hun bærer på en stor sorg?

  En varm og tankevækkende fortælling om ung kærlighed, teenageliv, sorg og håb.

  Krystal Sutherland er en prisbelønnet, australsk forfatter, hvis debutbog "Vores kemiske hjerter" har vundet stor international anerkendelse blandt læsere og anmeldere.

  Krystal Sutherland er født og opvokset i Australien, hvor hun stadig bor en del af tiden, når hun ikke befinder sig i sit andet hjem i Californien, USA.

  Brugerbedømmelser af Vores kemiske hjerter  Find lignende bøger
  Bogen Vores kemiske hjerter findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.