Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Water Relationships in Foods - Bog

- Advances in the 1980s and Trends for the 1990s

Bag om Water Relationships in Foods

Proceedings of an American Chemical Society symposium, held in Dallas, Texas, April 10--14, 1989

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780306439360
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 836
  • Udgivet:
  • 30. september 1991
  • Udgave:
  • 1991
  • Størrelse:
  • 254x178x44 mm.
  • Vægt:
  • 1775 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 10. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Normalpris

  • BLACK WEEK

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Water Relationships in Foods

Proceedings of an American Chemical Society symposium, held in Dallas, Texas, April 10--14, 1989

Brugerbedømmelser af Water Relationships in Foods



Find lignende bøger
Bogen Water Relationships in Foods findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.