Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Whisky Science - Gregory H. Miller - Bog

- A Condensed Distillation

Bag om Whisky Science

This is a book about the science behind whisky: its production, its measurement, and its flavor. This book contains a taste of flavor chemistry and of sensory science, which connect the chemistry of a food or beverage to the flavor and pleasure experienced by a consumer.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9783030137342
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 530
  • Udgivet:
  • 14. august 2020
  • Udgave:
  • 2019
  • Størrelse:
  • 235x157x32 mm.
  • Vægt:
  • 812 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 16. januar 2025
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres inden jul.
    Køb nu og print et gavebevis

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Whisky Science

This is a book about the science behind whisky: its production, its measurement, and its flavor. This book contains a taste of flavor chemistry and of sensory science, which connect the chemistry of a food or beverage to the flavor and pleasure experienced by a consumer.

Brugerbedømmelser af Whisky Science



Find lignende bøger
Bogen Whisky Science findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.