Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Yngre med årene - Bente Klarlund Pedersen - E-bog

- Sundhedsbogen, der giver dig mindre sygdom og et længere liv med flere gode år

Bag om Yngre med årene

Professor Bente Klarlund Pedersen går videnskabeligt til værks og giver råd til en livsstil, hvor dine celler og dermed din krop i biologisk forstand bliver yngre. YNGRE MED ÅRENE er til alle, der interesserer sig for at leve sundt og ønsker et langt liv med mindre sygdom. Bogen kommer hele vejen rundt om mennesket – lige fra kost, rygning, alkohol og motion til det videnskabelige faktum, at du får flere år i live, når du er del af et fællesskab og lever dit liv, så det giver mening. Det lange, sunde liv handler derudover om pauser, sex, ærefrygt, vin og samvær med vennerne – og alt det påvirker også vores udseende. Ungdommens kilde er fundet. Den består af forskningsbaserede livsstilsråd.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788702300154
  • Udgivet:
  • 25. September 2020
  • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af Yngre med årene

Professor Bente Klarlund Pedersen går videnskabeligt til værks og giver råd til en livsstil, hvor dine celler og dermed din krop i biologisk forstand bliver yngre. YNGRE MED ÅRENE er til alle, der interesserer sig for at leve sundt og ønsker et langt liv med mindre sygdom.

Bogen kommer hele vejen rundt om mennesket – lige fra kost, rygning, alkohol og motion til det videnskabelige faktum, at du får flere år i live, når du er del af et fællesskab og lever dit liv, så det giver mening. Det lange, sunde liv handler derudover om pauser, sex, ærefrygt, vin og samvær med vennerne – og alt det påvirker også vores udseende. Ungdommens kilde er fundet. Den består af forskningsbaserede livsstilsråd.

Brugerbedømmelser af Yngre med årene

  • Jette R. 28. Januar 2021

    Fantastisk evidensbaseret bog der giver rigtig god mening. Den kommer rundt om mange livsstilsemner, både det fysiske og det mentale, som man selv kan gøre noget ved. Spændende og motiverende bog.


Find lignende bøger
Bogen Yngre med årene findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.