Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Zombie-jæger 4: Kæmpens kød - Nicole Boyle Rødtnes - E-bog

- Kæmpens kød

Bag om Zombie-jæger 4: Kæmpens kød

"Kæmpen løfter mig ved håret, så hele hovedbunden skriger. Netop som vi er i øjenhøjde, hamrer jeg skalpellen mod hans pande. Blodet står ud, mens jeg forsøger at bore den dybere ind. Der lyder et svagt knæk, før han kaster mig fra sig. Jeg hamrer hovedet ind i cellens tremmer …" Ava og Ray er fanget af kæmpen. Han har en modgift, der bremser zombie-smitten. Måske er den lige det, de skal bruge for at lave en kur. Men kan de stole på ham? Og vil de overlevende i campen stole nok på Ava til at hjælpe hende med at lave kuren? “Kæmpens kød” er fjerde bog i serien ZOMBIE-JÆGER. Glæd dig også til “Campens fald” (bog 5).

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788771650990
  • Udgivet:
  • 7. April 2016
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Beskrivelse af Zombie-jæger 4: Kæmpens kød

"Kæmpen løfter mig ved håret, så hele hovedbunden skriger. Netop som vi er i øjenhøjde, hamrer jeg skalpellen mod hans pande. Blodet står ud, mens jeg forsøger at bore den dybere ind. Der lyder et svagt knæk, før han kaster mig fra sig. Jeg hamrer hovedet ind i cellens tremmer …"

Ava og Ray er fanget af kæmpen. Han har en modgift, der bremser zombie-smitten. Måske er den lige det, de skal bruge for at lave en kur. Men kan de stole på ham? Og vil de overlevende i campen stole nok på Ava til at hjælpe hende med at lave kuren?

“Kæmpens kød” er fjerde bog i serien ZOMBIE-JÆGER. Glæd dig også til “Campens fald” (bog 5).

Brugerbedømmelser af Zombie-jæger 4: Kæmpens kødFind lignende bøger
Bogen Zombie-jæger 4: Kæmpens kød findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.