Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Zombielægens datter - Lasse Bo Andersen - E-bog

Bag om Zombielægens datter

Johnny og Tom møder pigen Lisa. Sammen flygter de fra zombierne. Men Johnny er såret og har brug for hjælp. Lisa fører dem til hospitalet, hvor hendes far arbejder. Her forsøger han at finde en kur, der kan kurere zombiesygen. Men noget er helt galt. Lisas far er meget mystisk. Og så bliver han kaldt zombielægen ... "Johnny dinglede rundt i luften. Han svingede fra side til side. Hans ben fløj rundt mellem zombiernes flagrende hænder. – Jeg kan ikke holde dig, stønnede Tom. – Hold op med at sprælle sådan. Noget greb fat i Johnnys ene fod. Han skreg højt." `Mere klam og blodig splatter-fortælling skal man lede længe efter.´ - DBC, Dansk BiblioteksCenter `Zombie Splatter bøgerne er helt perfekte for børn der elsker spænding og gys. De kan læses fra 8-12 år og kan sagtens sidestilles med en børneudgave af tv-serien The Walking Dead.´ - Bogblogger.dk Zombie Splatter-serien er en serie med action, spænding og gys for aldersgruppen 8-11 år. Bøgerne er illustrerede og lette at læse. Lasse Bo Andersen (f. 1964) er en dansk tegner og forfatter. Han har især udmærket sig med sin række af spændings- og gyserserier for børn, men har også udgivet enkelte samlinger med tegneseriestriber til voksne.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788726131604
 • Udgivet:
 • 2. April 2019
 • Straks på e-mail.

Normalpris

Anmeldelser af Zombielægens datter

  Beskrivelse af Zombielægens datter

  Johnny og Tom møder pigen Lisa. Sammen flygter de fra zombierne. Men Johnny er såret og har brug for hjælp. Lisa fører dem til hospitalet, hvor hendes far arbejder. Her forsøger han at finde en kur, der kan kurere zombiesygen. Men noget er helt galt. Lisas far er meget mystisk. Og så bliver han kaldt zombielægen ...

  "Johnny dinglede rundt i luften. Han svingede fra side til side. Hans ben fløj rundt mellem zombiernes flagrende hænder.

  – Jeg kan ikke holde dig, stønnede Tom.

  – Hold op med at sprælle sådan.

  Noget greb fat i Johnnys ene fod. Han skreg højt."

  `Mere klam og blodig splatter-fortælling skal man lede længe efter.´

  - DBC, Dansk BiblioteksCenter

  `Zombie Splatter bøgerne er helt perfekte for børn der elsker spænding og gys. De kan læses fra 8-12 år og kan sagtens sidestilles med en børneudgave af tv-serien The Walking Dead.´

  - Bogblogger.dk

  Zombie Splatter-serien er en serie med action, spænding og gys for aldersgruppen 8-11 år. Bøgerne er illustrerede og lette at læse.

  Lasse Bo Andersen (f. 1964) er en dansk tegner og forfatter. Han har især udmærket sig med sin række af spændings- og gyserserier for børn, men har også udgivet enkelte samlinger med tegneseriestriber til voksne.

  Brugerbedømmelser af Zombielægens datter  Find lignende bøger
  Bogen Zombielægens datter findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.