Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Zonerne (1) Rød Zone - Magnus Nordin - E-bog

bind 1 i Zonerne serien

Bag om Zonerne (1) Rød Zone

Spændende og velskrevet dystopisk thriller i dagsbogsform, vekslende mellem flere fortællere, om en hverdag, der på grund af en virus pludselig ændrer sig fra den ene dag til den anden og om at finde sin vej i en ny tilværelse. I en ikke alt for fjern fremtid er 14-årige Joel den eneste overlevende efter en krig, hvor der blev brugt biologiske våben. Han bor i en etageejendom i Stockholms sønderbombede ”Rød zone”. Han lever af mad, han finder i de forladte supermarkeder, bygger forskellige ting, der kan lette hans hverdag lidt, og prøver at holde sig fysisk og mentalt i gang, bl.a. ved at optage en dagbog på en diktafon fra ”gamle dage”. En dag kommer der pludselig en rød ballon svævende. Hvor kommer den fra, og hvem har sendt den? Joel finder snart ud af, at han ikke er alene, og at han er en del af et avanceret plan, som er gået helt galt …

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788762737990
  • Udgivet:
  • 17. Marts 2021
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Beskrivelse af Zonerne (1) Rød Zone

Spændende og velskrevet dystopisk thriller i dagsbogsform, vekslende mellem flere fortællere, om en hverdag, der på grund af en virus pludselig ændrer sig fra den ene dag til den anden og om at finde sin vej i en ny tilværelse.

I en ikke alt for fjern fremtid er 14-årige Joel den eneste overlevende efter en krig, hvor der blev brugt biologiske våben. Han bor i en etageejendom i Stockholms sønderbombede ”Rød zone”. Han lever af mad, han finder i de forladte supermarkeder, bygger forskellige ting, der kan lette hans hverdag lidt, og prøver at holde sig fysisk og mentalt i gang, bl.a. ved at optage en dagbog på en diktafon fra ”gamle dage”.

En dag kommer der pludselig en rød ballon svævende. Hvor kommer den fra, og hvem har sendt den?

Joel finder snart ud af, at han ikke er alene, og at han er en del af et avanceret plan, som er gået helt galt …

Brugerbedømmelser af Zonerne (1) Rød ZoneFind lignende bøger
Bogen Zonerne (1) Rød Zone findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.