Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Zuleimas flugt - Frederik Paludan-Müller - E-bog

Bag om Zuleimas flugt

"Zuleimas Flugt" er et fortællende digt med lange, dvælende indslag af dialog. Gennem dialogerne får de to elskende, muslimske Zuleima og kristne Alonso, lov at bevæge sig gennem den religiøse adskillelse frem til den guddommelige kærlighed, der forener dem ... i døden. Et handlingsdrevet og tempofyldt digt med bratte omslag og voldsomme afsløringer midt i forløbet ... Frederik Paludan-Müller (1809-76) slog med ét slag benene væk under publikum, da han i 1833 udgav den romantistiske versfortælling Dandserinden, I dag er han særligt kendt for romanen "Adam Homo". Paludan-Müller havde stor succes som forfatter og digter og blev bl.a. sammenlignet med Lord Byron. Under hele hans værk runger døds- og vanvidstematikken som klangbund.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711610169
  • Udgivet:
  • 15. April 2019
  • Straks på e-mail.

Online pris

Beskrivelse af Zuleimas flugt

"Zuleimas Flugt" er et fortællende digt med lange, dvælende indslag af dialog. Gennem dialogerne får de to elskende, muslimske Zuleima og kristne Alonso, lov at bevæge sig gennem den religiøse adskillelse frem til den guddommelige kærlighed, der forener dem ... i døden.

Et handlingsdrevet og tempofyldt digt med bratte omslag og voldsomme afsløringer midt i forløbet ...

Frederik Paludan-Müller (1809-76) slog med ét slag benene væk under publikum, da han i 1833 udgav den romantistiske versfortælling Dandserinden,

I dag er han særligt kendt for romanen "Adam Homo". Paludan-Müller havde stor succes som forfatter og digter og blev bl.a. sammenlignet med Lord Byron. Under hele hans værk runger døds- og vanvidstematikken som klangbund.

Brugerbedømmelser af Zuleimas flugtFind lignende bøger
Bogen Zuleimas flugt findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.