Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

22:04 - Ben Lerner - E-bog

Bag om 22:04

"En ekstremt morsom og politisk bog." - Guardian

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788711739266
 • Udgivet:
 • 25. Januar 2017
 • Straks på e-mail.

Normalpris

Anmeldelser af 22:04

  Beskrivelse af 22:04

  "En ekstremt morsom og politisk bog." - Guardian

  Forlagets beskrivelse af 22:04

  22:04 er en morsom og intelligent roman om en 33-årig forfatters turbulente liv i tiden mellem orkanerne Irene og Sandy.

  I løbet af det sidste år har romanens hovedperson opnået litterær anerkendelse, er blevet diagnosticeret med en alvorlig hjertesygdom, og hans bedste veninde har bedt ham om at hjælp til at undfange et barn.

  Hans by, New York, plages af orkaner, strømafbrydelser, oversvømmelse og politisk uro, og han må ud over at håndtere alle hverdagens minikriser pludselig forholde sig til fremtiden: sin egen dødelighed, mulighederne for et litterært efterliv og udsigten til at blive far på ukonventionel vis, og samtidig forsøge at skrive "den svære toer".

  22:04 er en vidunderlig roman om tid, skabelsen af kunst, venskab og politik, og den fanger, hvad det vil sige at leve lige nu.

  "En ekstrem morsom og politisk bog. At læse 22:04 er langt fra en glædesløs oplevelse. Den er fyldt med store øjeblikke og glimt af alternative måder at være og forstå verden på." – Guardian

  Med Lerner er vi på vej et andet sted hen, hvor genreopløsning i kølvandet på ny teknologi og sociale medier er ved at skabe nye måder at fortælle på."

  Jyllands-Posten

  Ben Lerner (f. 1979) er en amerikansk digter, forfatter, kritiker og essayforfatter. Han har modtaget flere priser for sine værker og er ved siden af forfattervirket professor på Brooklyn College i engelsk.

  Brugerbedømmelser af 22:04  Find lignende bøger
  Bogen 22:04 findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.