Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering
3 gode ting af Mikael Kamber

3 gode ting - E-bog

- Du ser det, du ser efter

Bag om 3 gode ting

»Hvordan bliver man rig i en fart?« Det spørgsmål blev stillet til en klog mand. Han svarede: »Det kan jeg ikke sige dig. Men jeg kan fortælle dig, hvordan du kan komme til at føle dig rig, hvilket er langt bedre end at være rig. Mit råd er: Vær taknemmelig! Det er den sikreste og hurtigste vej til rigdom.« Verden har brug for mere taknemmelighed. Sådan lyder budskabet i denne velunderbyggede og samtidigt personlige bog, hvor Mikael Kamber fortæller om en af verdens bedste vaner: 3 gode ting. 3 GODE TING er en simpel vane, hvor man hver dag noterer sig det, der var godt i løbet af dagen. Det handler ikke om at lukke øjnene for de negative ting, men om at skærpe blikket for alt det, der er værd at bygge på, og som gør livet værd at leve. 3 GODE TING er en særdeles veldokumenteret metode, som kan bruges af alle. På arbejdspladser og i privatlivet. I gode tider og i svære tider. Og en »advarsel« inden du læser bogen: Når du først er gået i gang med at gøre 3 gode ting til en del af din hverdag, får du ikke lyst til at holde op igen.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788770367066
 • Udgivet:
 • 4. November 2019
 • 118,95 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
 • Straks på e-mail
Eller spar samlet 31% som medlem
 • 102,95 kr.

Forudsætter medlemskab (ingen binding)
1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Beskrivelse af 3 gode ting
»Hvordan bliver man rig i en fart?«
Det spørgsmål blev stillet til en klog mand. Han svarede:
»Det kan jeg ikke sige dig. Men jeg kan fortælle dig, hvordan du kan komme til at føle dig rig, hvilket er langt bedre end at være rig. Mit råd er: Vær taknemmelig! Det er den sikreste og hurtigste vej til rigdom.«

Verden har brug for mere taknemmelighed. Sådan lyder budskabet i denne velunderbyggede og samtidigt personlige bog, hvor Mikael Kamber fortæller om en af verdens bedste vaner: 3 gode ting.

3 GODE TING er en simpel vane, hvor man hver dag noterer sig det, der var godt i løbet af dagen. Det handler ikke om at lukke øjnene for de negative ting, men om at skærpe blikket for alt det, der er værd at bygge på, og som gør livet værd at leve.

3 GODE TING er en særdeles veldokumenteret metode, som kan bruges af alle. På arbejdspladser og i privatlivet. I gode tider og i svære tider.

Og en »advarsel« inden du læser bogen:
Når du først er gået i gang med at gøre 3 gode ting til en del af din hverdag, får du ikke lyst til at holde op igen.
Brugerbedømmelser af 3 gode ting
 • Anette T. 20. December 2020

  Supergod bog med gode tips til at huske taknemligheden


Find lignende bøger
Bogen 3 gode ting findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.