Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

31. Herbert Hoover - Anders Agner Pedersen - Lydbog

bind 30 i POTUS serien

Bag om 31. Herbert Hoover

Få personer har været lige så kvalificerede som Herbert Hoover til at besidde præsidentembedet. Men få mennesker har fået tildelt så svære omstændigheder til at lykkes i, som USA’s præsident nummer 31. Efter at have oplevet succes hele sit liv, som krigshelt under 1. verdenskrig i Belgien, hvor han arrangerede nødhjælp til den belgiske befolkning, siden som handelsminister under Harding og Coolidge, og valget til præsident i 1928 var der store forventninger til Hoover. Da det store børskrak ramte USA i oktober 1929, reagerede han dog for langsomt. Hoover er efterfølgende blevet stærkt kritiseret for at forsøge at lade markedet regulere sig selv, og taber da også valget i 1932 til Franklin D. Roosevelt, som ender med at få vendt økonomien. Vi kigger nærmere på kritikken og Herbert Hoovers eftermæle. I studiet er Anders Agner og Lars Græsborg Mathiasen fra Kongressen.com og Niels Bjerre Poulsen, lektor ved center for amerikanske studier på SDU og forfatter til adskillige bøger om amerikansk politik og historie. POTUS er den første podcastserie om amerikanske præsidenter. Sammen med deres gæster ser de to værter nærmere på de store og små personligheder, der har stået i spidsen for USA på godt og ondt. Du får både politik, personer, glæder og sorger, sejre og nederlag. Alt sammen fortalt af folk med både indsigt og passion. Det er med andre ord podcast i præsidentklassen. Lars Græsborg Mathiasen er tidligere TV- og podcastredaktør på Kongressen.com. Han har dækket amerikansk politik gennem flere år som både studievært, redaktør og journalist og desuden bidraget til bøgerne 'Glimt Af Et Præsidentvalg' og 'Obama - Håbets Præsident'. Anders Agner er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. En af landets mest benyttede USA-analytikere i både tv og radio og forfatter til flere anmelderroste bøger om amerikansk politik, senest 'KENNEDY - historien om USA's største politiske dynasti'.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788728213155
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 8. December 2021
 • Oplæser:
 • Lars Græsborg Mathiasen, Anders Agner Pedersen
 • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af 31. Herbert Hoover

Få personer har været lige så kvalificerede som Herbert Hoover til at besidde præsidentembedet. Men få mennesker har fået tildelt så svære omstændigheder til at lykkes i, som USA’s præsident nummer 31. Efter at have oplevet succes hele sit liv, som krigshelt under 1. verdenskrig i Belgien, hvor han arrangerede nødhjælp til den belgiske befolkning, siden som handelsminister under Harding og Coolidge, og valget til præsident i 1928 var der store forventninger til Hoover. Da det store børskrak ramte USA i oktober 1929, reagerede han dog for langsomt.

Hoover er efterfølgende blevet stærkt kritiseret for at forsøge at lade markedet regulere sig selv, og taber da også valget i 1932 til Franklin D. Roosevelt, som ender med at få vendt økonomien. Vi kigger nærmere på kritikken og Herbert Hoovers eftermæle.

I studiet er Anders Agner og Lars Græsborg Mathiasen fra Kongressen.com og Niels Bjerre Poulsen, lektor ved center for amerikanske studier på SDU og forfatter til adskillige bøger om amerikansk politik og historie.

POTUS er den første podcastserie om amerikanske præsidenter. Sammen med deres gæster ser de to værter nærmere på de store og små personligheder, der har stået i spidsen for USA på godt og ondt. Du får både politik, personer, glæder og sorger, sejre og nederlag. Alt sammen fortalt af folk med både indsigt og passion. Det er med andre ord podcast i præsidentklassen.

Lars Græsborg Mathiasen er tidligere TV- og podcastredaktør på Kongressen.com. Han har dækket amerikansk politik gennem flere år som både studievært, redaktør og journalist og desuden bidraget til bøgerne 'Glimt Af Et Præsidentvalg' og 'Obama - Håbets Præsident'.

Anders Agner er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. En af landets mest benyttede USA-analytikere i både tv og radio og forfatter til flere anmelderroste bøger om amerikansk politik, senest 'KENNEDY - historien om USA's største politiske dynasti'.

Brugerbedømmelser af 31. Herbert Hoover



Find lignende bøger
Bogen 31. Herbert Hoover findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.