Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

4. James Madison - Anders Agner Pedersen - Lydbog

bind 4 i POTUS serien

Bag om 4. James Madison

James Madison, den 4. præsident i rækken, er nok mere berømmet for sine gerninger før tiden i præsidentembedet end sine meritter under. Madison er nemlig den person, der har sat det største aftryk på den amerikanske forfatning (det der svarer til den danske grundlov), der lagde rammerne for, hvordan demokratiet skulle tage sig ud i den nyetablerede union. Madisons tid som præsident var mindre sagnomspundet. Han var fortaler for en mindre magtfuld præsident, fortaler for en stærk stat og måtte i sin tid lede unionen igennem endnu en krig med englænderne – og så var han den mindste præsident nogensinde, kun 1,63 meter høj. I studiet er Anders Agner og Lars græsborg Mathiasen fra Kongressen.com og Derek Beach, , Professor ved Institut for Statskundskab på Aarhus Universitet. POTUS er den første podcastserie om amerikanske præsidenter. Sammen med deres gæster ser de to værter nærmere på de store og små personligheder, der har stået i spidsen for USA på godt og ondt. Du får både politik, personer, glæder og sorger, sejre og nederlag. Alt sammen fortalt af folk med både indsigt og passion. Det er med andre ord podcast i præsidentklassen. Lars Græsborg Mathiasen er tidligere TV- og podcastredaktør på Kongressen.com. Han har dækket amerikansk politik gennem flere år som både studievært, redaktør og journalist og desuden bidraget til bøgerne 'Glimt Af Et Præsidentvalg' og 'Obama - Håbets Præsident'. Anders Agner er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. En af landets mest benyttede USA-analytikere i både tv og radio og forfatter til flere anmelderroste bøger om amerikansk politik, senest 'KENNEDY - historien om USA's største politiske dynasti'.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788728212899
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 8. December 2021
 • Oplæser:
 • Lars Græsborg Mathiasen, Anders Agner Pedersen
 • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af 4. James Madison

James Madison, den 4. præsident i rækken, er nok mere berømmet for sine gerninger før tiden i præsidentembedet end sine meritter under. Madison er nemlig den person, der har sat det største aftryk på den amerikanske forfatning (det der svarer til den danske grundlov), der lagde rammerne for, hvordan demokratiet skulle tage sig ud i den nyetablerede union.

Madisons tid som præsident var mindre sagnomspundet. Han var fortaler for en mindre magtfuld præsident, fortaler for en stærk stat og måtte i sin tid lede unionen igennem endnu en krig med englænderne – og så var han den mindste præsident nogensinde, kun 1,63 meter høj.

I studiet er Anders Agner og Lars græsborg Mathiasen fra Kongressen.com og Derek Beach, , Professor ved Institut for Statskundskab på Aarhus Universitet.

POTUS er den første podcastserie om amerikanske præsidenter. Sammen med deres gæster ser de to værter nærmere på de store og små personligheder, der har stået i spidsen for USA på godt og ondt. Du får både politik, personer, glæder og sorger, sejre og nederlag. Alt sammen fortalt af folk med både indsigt og passion. Det er med andre ord podcast i præsidentklassen.

Lars Græsborg Mathiasen er tidligere TV- og podcastredaktør på Kongressen.com. Han har dækket amerikansk politik gennem flere år som både studievært, redaktør og journalist og desuden bidraget til bøgerne 'Glimt Af Et Præsidentvalg' og 'Obama - Håbets Præsident'.

Anders Agner er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. En af landets mest benyttede USA-analytikere i både tv og radio og forfatter til flere anmelderroste bøger om amerikansk politik, senest 'KENNEDY - historien om USA's største politiske dynasti'.

Brugerbedømmelser af 4. James MadisonFind lignende bøger
Bogen 4. James Madison findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.