Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

40. Ronald Reagan - Anders Agner Pedersen - Lydbog

bind 39 i POTUS serien

Bag om 40. Ronald Reagan

Manden, der startede som baseball-kommentator og med en 7-årig kontrakt hos Warner Brothers, men endte med at forhandle atomar nedrustning med Gorbatjov og levere onelinere som "Tear down this wall". I denne episode af ‘POTUS’ taler Lars Græsborg Mathiasen og Anders Agner om USA’s præsident nummer 40, Ronald Reagan. For at få hjælp til dette, har de inviteret Rasmus Sinding Søndergaard i studiet – postdoc ved Lund Universitet, forfatter til bogen ‘Reagan, Congress and Human Rights’ og bidragyder til flere bøger om amerikansk politik, heriblandt ‘Glimt af Amerika’. Sammen dykker de ned i historien om manden, der var kendt for sin benhårde retorik og konfronterende strategi mod Sovjetunionen, men samtidig en præsident med en humoristisk karakter og en dygtig improvisator på talerstolen. POTUS er den første podcastserie om amerikanske præsidenter. Sammen med deres gæster ser de to værter nærmere på de store og små personligheder, der har stået i spidsen for USA på godt og ondt. Du får både politik, personer, glæder og sorger, sejre og nederlag. Alt sammen fortalt af folk med både indsigt og passion. Det er med andre ord podcast i præsidentklassen. Lars Græsborg Mathiasen er tidligere TV- og podcastredaktør på Kongressen.com. Han har dækket amerikansk politik gennem flere år som både studievært, redaktør og journalist og desuden bidraget til bøgerne 'Glimt Af Et Præsidentvalg' og 'Obama - Håbets Præsident'. Anders Agner er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. En af landets mest benyttede USA-analytikere i både tv og radio og forfatter til flere anmelderroste bøger om amerikansk politik, senest 'KENNEDY - historien om USA's største politiske dynasti'.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788728213247
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 8. December 2021
 • Oplæser:
 • Lars Græsborg Mathiasen, Anders Agner Pedersen
 • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af 40. Ronald Reagan

Manden, der startede som baseball-kommentator og med en 7-årig kontrakt hos Warner Brothers, men endte med at forhandle atomar nedrustning med Gorbatjov og levere onelinere som "Tear down this wall".

I denne episode af ‘POTUS’ taler Lars Græsborg Mathiasen og Anders Agner om USA’s præsident nummer 40, Ronald Reagan. For at få hjælp til dette, har de inviteret Rasmus Sinding Søndergaard i studiet – postdoc ved Lund Universitet, forfatter til bogen ‘Reagan, Congress and Human Rights’ og bidragyder til flere bøger om amerikansk politik, heriblandt ‘Glimt af Amerika’. Sammen dykker de ned i historien om manden, der var kendt for sin benhårde retorik og konfronterende strategi mod Sovjetunionen, men samtidig en præsident med en humoristisk karakter og en dygtig improvisator på talerstolen.

POTUS er den første podcastserie om amerikanske præsidenter. Sammen med deres gæster ser de to værter nærmere på de store og små personligheder, der har stået i spidsen for USA på godt og ondt. Du får både politik, personer, glæder og sorger, sejre og nederlag. Alt sammen fortalt af folk med både indsigt og passion. Det er med andre ord podcast i præsidentklassen.

Lars Græsborg Mathiasen er tidligere TV- og podcastredaktør på Kongressen.com. Han har dækket amerikansk politik gennem flere år som både studievært, redaktør og journalist og desuden bidraget til bøgerne 'Glimt Af Et Præsidentvalg' og 'Obama - Håbets Præsident'.

Anders Agner er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. En af landets mest benyttede USA-analytikere i både tv og radio og forfatter til flere anmelderroste bøger om amerikansk politik, senest 'KENNEDY - historien om USA's største politiske dynasti'.

Brugerbedømmelser af 40. Ronald ReaganFind lignende bøger
Bogen 40. Ronald Reagan findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.