Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

40 UTROLIGE HISTORIER FRA TOUR DE FRANCE - Kenneth Møller Kristensen - E-bog

Bag om 40 UTROLIGE HISTORIER FRA TOUR DE FRANCE

Alle mennesker kender Tour de France. Det franske etapeløb er noget særligt. Folk, der ikke er tæt på sporten, sætter ofte lighedstegn mellem cykelsport og Touren. Men hvad er det, der gør Tour de France til noget specielt? Nu om dage er det selvfølgelig den enorme mediedækning, der følger med løbet. I en sommerperiode, hvor der oftest ikke sker så meget andet, er Tour de France godt stof for de fleste medier. Men der er også noget andet ved Tour de France: Der er historien bag de store dramaer, vildskaben, viljen til offer, heltene, skurkene og de store bedrifter. Men også de tragiske skæbner og de store skandaler. Historien om Tour de France er spækket med utrolige historier. Om at blive forgiftet, om at hugge en tå, om alkohol, om at tage sin cykel på nakken, om borgmesteren, der kom for sent, om styrt, sygdom, selvmord og rigtige meget andet. Nyd 40 af de mest utrolige historier fra Touren i denne bog.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788776300388
  • Udgivet:
  • 17. Juni 2024
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af 40 UTROLIGE HISTORIER FRA TOUR DE FRANCE

Alle mennesker kender Tour de France. Det franske etapeløb er noget særligt. Folk, der ikke er tæt på sporten, sætter ofte lighedstegn mellem cykelsport og Touren.

Men hvad er det, der gør Tour de France til noget specielt? Nu om dage er det selvfølgelig den enorme mediedækning, der følger med løbet. I en sommerperiode, hvor der oftest ikke sker så meget andet, er Tour de France godt stof for de fleste medier.

Men der er også noget andet ved Tour de France: Der er historien bag de store dramaer, vildskaben, viljen til offer, heltene, skurkene og de store bedrifter. Men også de tragiske skæbner og de store skandaler.

Historien om Tour de France er spækket med utrolige historier. Om at blive forgiftet, om at hugge en tå, om alkohol, om at tage sin cykel på nakken, om borgmesteren, der kom for sent, om styrt, sygdom, selvmord og rigtige meget andet. Nyd 40 af de mest utrolige historier fra Touren i denne bog.

Brugerbedømmelser af 40 UTROLIGE HISTORIER FRA TOUR DE FRANCEFind lignende bøger
Bogen 40 UTROLIGE HISTORIER FRA TOUR DE FRANCE findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.