Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

7. Andrew Jackson - Anders Agner Pedersen - Lydbog

bind 7 i POTUS serien

Bag om 7. Andrew Jackson

USAs 7. præsident, manden på 20-dollarsedlen og den første amerikanske præsident der ikke kom fra en af de oprindelige kolonier Andrew Jackson er omdrejningspunktet for dette afsnit af 'POTUS'. Jackson blev en populær skikkelse på det amerikanske kontinent, da han vandt betragtelige og spektakulære sejre i krigen mod briterne 1812-1815 som general i den amerikanske hær. Jackson var således også en stridlysten mand, der efter en duel med pistoler dræbte sin modstander, men måtte betale med en kugle i skulderen, der blev siddende resten af sit liv. Hans tid som præsident har længe været betraget som utrolig vellykket, men det seneste årti er hans præsidentskab taget op til genovervejelse, da han udover at være populær i sin samtid også var slaveejer. For at hjælpe med at fortælle historien om Andrew Jackson får 'POTUS' hjælp fra lektor i amerikanske studier på SDU og forfatter til adskillige bøger om amerikansk historie, Niels Bjerre-Poulsen POTUS er den første podcastserie om amerikanske præsidenter. Sammen med deres gæster ser de to værter nærmere på de store og små personligheder, der har stået i spidsen for USA på godt og ondt. Du får både politik, personer, glæder og sorger, sejre og nederlag. Alt sammen fortalt af folk med både indsigt og passion. Det er med andre ord podcast i præsidentklassen. Peter Keldorff er uddannet journalist fra Syddansk Universitet. Han har gennem flere år arbejdet på DR’s udlandsredaktion, hvor han blandt andet dækkede USA. Har af flere omgange boet og arbejdet i USA, blandt andet i Californien og senest Washington D.C. Tilknyttet Kongressen.com som indenrigsanalytiker. Anders Agner er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. En af landets mest benyttede USA-analytikere i både tv og radio og forfatter til flere anmelderroste bøger om amerikansk politik, senest 'KENNEDY - historien om USA's største politiske dynasti'.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788728212929
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 3. Februar 2022
 • Oplæser:
 • Peter Keldorff, Anders Agner Pedersen
 • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af 7. Andrew Jackson

USAs 7. præsident, manden på 20-dollarsedlen og den første amerikanske præsident der ikke kom fra en af de oprindelige kolonier Andrew Jackson er omdrejningspunktet for dette afsnit af 'POTUS'. Jackson blev en populær skikkelse på det amerikanske kontinent, da han vandt betragtelige og spektakulære sejre i krigen mod briterne 1812-1815 som general i den amerikanske hær. Jackson var således også en stridlysten mand, der efter en duel med pistoler dræbte sin modstander, men måtte betale med en kugle i skulderen, der blev siddende resten af sit liv. Hans tid som præsident har længe været betraget som utrolig vellykket, men det seneste årti er hans præsidentskab taget op til genovervejelse, da han udover at være populær i sin samtid også var slaveejer. For at hjælpe med at fortælle historien om Andrew Jackson får 'POTUS' hjælp fra lektor i amerikanske studier på SDU og forfatter til adskillige bøger om amerikansk historie, Niels Bjerre-Poulsen

POTUS er den første podcastserie om amerikanske præsidenter. Sammen med deres gæster ser de to værter nærmere på de store og små personligheder, der har stået i spidsen for USA på godt og ondt. Du får både politik, personer, glæder og sorger, sejre og nederlag. Alt sammen fortalt af folk med både indsigt og passion. Det er med andre ord podcast i præsidentklassen.

Peter Keldorff er uddannet journalist fra Syddansk Universitet. Han har gennem flere år arbejdet på DR’s udlandsredaktion, hvor han blandt andet dækkede USA. Har af flere omgange boet og arbejdet i USA, blandt andet i Californien og senest Washington D.C. Tilknyttet Kongressen.com som indenrigsanalytiker.

Anders Agner er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. En af landets mest benyttede USA-analytikere i både tv og radio og forfatter til flere anmelderroste bøger om amerikansk politik, senest 'KENNEDY - historien om USA's største politiske dynasti'.

Brugerbedømmelser af 7. Andrew JacksonFind lignende bøger
Bogen 7. Andrew Jackson findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.