Udsalget slutter om
Udvidet returret til d. 31. januar 2023

Åsteder - Niels Frederik Westberg - Bog

- Historier fra en kold tid og de allervarmeste egne

Bag om Åsteder

Et genfærd besøger åstedet for en mordbrand. En ung paramediciner planlægger en bakteriologisk terroraktion.En purung pige bliver voldtaget af nazistiske skydebrødre.En hund stikker af fra sin herre for at følge sin afdøde elskede.En mordgåde fra efterkrigstidens Danmark forbliver uopklaret.En KGB-oberst i Minsk gør sin gamle Makarov-pistol klar til brug.En flok drenge udpønser en hævn med konsekvenser årtier frem. Og mens aboriginernes mytologiske sletter i Australien hærges af ild, anes konturerne af en kynisk fremtid, hvor livsvigtige organer bliver høstet hos tilfangetagne mennesker berøvet vores minder. Åsteder er et netværk af skæbner og historier, der griber dybt ind i hinanden med dramatiske og poetiske vidnesbyrd fra en kold fortid til de allervarmeste egne i nutiden og i fremtidens horisont.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788775755752
 • Indbinding:
 • Hæftet
 • Sideantal:
 • 154
 • Udgivet:
 • 11. Juli 2022
 • Udgave:
 • 1
 • Størrelse:
 • 151x220x13 mm.
 • Vægt:
 • 279 g.
 • 1-2 hverdage.
 • 30. November 2022
På lager

Online pris

 • BLACK WEEK
  : :

Fordelspris

Beskrivelse af Åsteder

Et genfærd besøger åstedet for en mordbrand. En ung paramediciner planlægger en bakteriologisk terroraktion. En purung pige bliver voldtaget af nazistiske skydebrødre. En hund stikker af fra sin herre for at følge sin afdøde elskede. En mordgåde fra efterkrigstidens Danmark forbliver uopklaret. En KGB-oberst i Minsk gør sin gamle Makarov-pistol klar til brug. En flok drenge udpønser en hævn med konsekvenser årtier frem. Og mens aboriginernes mytologiske sletter i Australien hærges af ild, anes konturerne af en kynisk fremtid, hvor livsvigtige organer bliver høstet hos tilfangetagne mennesker berøvet vores minder. Åsteder er et netværk af skæbner og historier, der griber dybt ind i hinanden med dramatiske og poetiske vidnesbyrd fra en kold fortid til de allervarmeste egne i nutiden og i fremtidens horisont. Uddrag af bogen Det er i løbet af dette forårsdøgn i april, Stevo beslutter sig til at begå en forbrydelse med dybtgående og katastrofale følger. Det forestiller han sig i hvert fald. Vildt overgearet måske, også i hans egne ører, men urealistisk, det er det ikke. I værste fald kan det ske, det katastrofale. Han, Stevo, kan udløse det. Ene mand. Højspændt krise i vores hovedstad, frygt, panik, kaos – det er sådan, han ser situationen for sig. Og lige nu udspilles scenariet i al sin ondskab i hans hoved. Hans værk, trin for trin, time for time. Worst case scenario. Gå amok. Stevo er hverken ædru eller helt tilregnelig. Det er han fuldt bevidst om, men det ændrer ingenting. På kort tid har han tømt alle de potente flasker i hotellets minibar og er dertil hårdt ramt i hjernens neurologiske netværk af et nederdrægtigt jetlag. På andet døgn tilmed. Om forfatteren Niels Frederik Westberg er født i København 1947. Han er bachelor i filosofi og uddannet journalist med en karriere som bl.a. Jyllandsredaktør på Dagbladet Information og rejsende reporter og redaktionschef på Ekstra Bladet.

Forlagets beskrivelse af Åsteder

Et genfærd besøger åstedet for en mordbrand. En ung paramediciner planlægger en bakteriologisk terroraktion. En purung pige bliver voldtaget af nazistiske skydebrødre. En hund stikker af fra sin herre for at følge sin afdøde elskede. En mordgåde fra efterkrigstidens Danmark forbliver uopklaret. En KGB-oberst i Minsk gør sin gamle Makarov-pistol klar til brug. En flok drenge udpønser en hævn med konsekvenser årtier frem. Og mens aboriginernes mytologiske sletter i Australien hærges af ild, anes konturerne af en kynisk fremtid, hvor livsvigtige organer bliver høstet hos tilfangetagne mennesker berøvet vores minder. Åsteder er et netværk af skæbner og historier, der griber dybt ind i hinanden med dramatiske og poetiske vidnesbyrd fra en kold fortid til de allervarmeste egne i nutiden og i fremtidens horisont.

Uddrag af bogen
Det er i løbet af dette forårsdøgn i april, Stevo beslutter sig til at begå en forbrydelse med dybtgående og katastrofale følger.
Det forestiller han sig i hvert fald. Vildt overgearet måske, også i hans egne ører, men urealistisk, det er det ikke. I værste fald kan det ske, det katastrofale. Han, Stevo, kan udløse det. Ene mand. Højspændt krise i vores hovedstad, frygt, panik, kaos – det er sådan, han ser situationen for sig. Og lige nu udspilles scenariet i al sin ondskab i hans hoved. Hans værk, trin for trin, time for time. Worst case scenario. Gå amok.
Stevo er hverken ædru eller helt tilregnelig. Det er han fuldt bevidst om, men det ændrer ingenting. På kort tid har han tømt alle de potente flasker i hotellets minibar og er dertil hårdt ramt i hjernens neurologiske netværk af et nederdrægtigt jetlag. På andet døgn tilmed.

Om forfatteren
Niels Frederik Westberg er født i København 1947. Han er bachelor i filosofi og uddannet journalist med en karriere som bl.a. Jyllandsredaktør på Dagbladet Information og rejsende reporter og redaktionschef på Ekstra Bladet.

Brugerbedømmelser af ÅstederGør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.