Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

ABC - Knud Romer - E-bog

Bag om ABC

"Uglerne bor i håret br og ugler det hele året. br Husk at lade håret gro, br så uglerne har et sted at bo." br br Denne smukke ABC på vers af Knud Romer og illustreret af et kæmpeværk af John Kørner genskaber 29 helstøbte værker, hvor Knud Romers tekst på en og samme tid samler værket (selve bogen) og gentænker det på hver eneste side, hvor en del af maleriet får ny form og forståelse i samspil med verset. ABC-formen og struktureringen i 29 vers med udgangspunkt i 29 forskellige dyr er både en hyldest og pastiche af en af de allermest benyttede former for formidling af poesi og vers inden for børnelitteraturen. br br PRESSEN SKREV br "I forvejen findes adskillige både flotte og nyttige abc-bøger på dansk. Deres mest fornemme målgruppe er børn, der skal lære alfabetet. Knud Romers og John Kørners ’ABC’ er et smukt supplement til genren, og man behøver ikke at være fire-seks år for at nyde den. Er man yngre, kan man kigge billeder og få læst op. Er man voksen, kan man lade sig forundre af Kørners og Romers forestillinger om dyrs konturer, kulører, adfærd og sind.... Ved således at vægte både det abstrakte, det jordnære, det fantastiske og det uforklarlige giver Romers og Kørners ’ABC’ i glimt en slags alfabetisk lykke." br - Dorte Hygum Sørensen, Politiken Knud Romer er en af Danmark vigtigste stemmer blandt andet i kraft af sit forfatterskab og sin banebrydende roman DEN SOM BLINKER ER BANGE FOR DØDEN.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711320433
  • Udgivet:
  • 11. Juli 2014
  • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af ABC

"Uglerne bor i håret br og ugler det hele året. br Husk at lade håret gro, br så uglerne har et sted at bo." br br Denne smukke ABC på vers af Knud Romer og illustreret af et kæmpeværk af John Kørner genskaber 29 helstøbte værker, hvor Knud Romers tekst på en og samme tid samler værket (selve bogen) og gentænker det på hver eneste side, hvor en del af maleriet får ny form og forståelse i samspil med verset. ABC-formen og struktureringen i 29 vers med udgangspunkt i 29 forskellige dyr er både en hyldest og pastiche af en af de allermest benyttede former for formidling af poesi og vers inden for børnelitteraturen. br br PRESSEN SKREV br "I forvejen findes adskillige både flotte og nyttige abc-bøger på dansk. Deres mest fornemme målgruppe er børn, der skal lære alfabetet. Knud Romers og John Kørners ’ABC’ er et smukt supplement til genren, og man behøver ikke at være fire-seks år for at nyde den. Er man yngre, kan man kigge billeder og få læst op. Er man voksen, kan man lade sig forundre af Kørners og Romers forestillinger om dyrs konturer, kulører, adfærd og sind.... Ved således at vægte både det abstrakte, det jordnære, det fantastiske og det uforklarlige giver Romers og Kørners ’ABC’ i glimt en slags alfabetisk lykke." br - Dorte Hygum Sørensen, Politiken

Knud Romer er en af Danmark vigtigste stemmer blandt andet i kraft af sit forfatterskab og sin banebrydende roman DEN SOM BLINKER ER BANGE FOR DØDEN.

Brugerbedømmelser af ABCFind lignende bøger
Bogen ABC findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.