Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Adoptionsdokumentet - Bjarne Hatting - E-bog

Bag om Adoptionsdokumentet

Historien om pigen Julia, der vokser op i trygge omgivelser i Nordsjælland. Mens hun er teenager, mister hun først sin far, senere sin mor. Blandt sin mors papirer finder hun en kuvert med et dokument. Dette dokument fører hende til udlandet. Her gør hun en chokerende opdagelse, der ændrer både hendes og andres liv for bestandig. En følelsesladet historie, der vil fastholde læseren. Uddrag af bogen: Mens han sad og røg sin cigaret og så ud ad vinduet på den store park på den anden side af gaden, trådte en køn, ung pige ind i forretningen. Hun afleverede et brev til den unge mand, der kom hende i møde. Så gik hun igen. Han så på brevet. Victor Moskalenko stod der på kuverten. Det bankede på døren til Victors kontor. En af sælgerne lagde et brev på hans skrivebord. Victor så på kuverten. Der var kun hans navn, ingen afsender. Han åbnede kuverten. Han fik et chok. Han kunne mærke, at han blev dårlig. Han gik ud på sit private toilet og kom koldt vand i hovedet og på sine håndled. Om forfatteren: Bjarne Hatting er født i København 1940. Han har arbejdet mange år som typograf. Han er uddannet merkonom og engelsk korrespondent. Har senere haft forskellige lederstillinger. Gik på efterløn efter 17 år i SAS. Bosatte sig 5 år i Frankrig, derefter 5 år i Tjekkiet. Flyttede tilbage til Danmark i 2011.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788792975829
  • Udgivet:
  • 17. November 2012
  • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af Adoptionsdokumentet

Historien om pigen Julia, der vokser op i trygge omgivelser i Nordsjælland. Mens hun er teenager, mister hun først sin far, senere sin mor. Blandt sin mors papirer finder hun en kuvert med et dokument. Dette dokument fører hende til udlandet. Her gør hun en chokerende opdagelse, der ændrer både hendes og andres liv for bestandig.

En følelsesladet historie, der vil fastholde læseren.

Uddrag af bogen:
Mens han sad og røg sin cigaret og så ud ad vinduet på den store park på den anden side af gaden, trådte en køn, ung pige ind i forretningen. Hun afleverede et brev til den unge mand, der kom hende i møde. Så gik hun igen. Han så på brevet. Victor Moskalenko stod der på kuverten. Det bankede på døren til Victors kontor. En af sælgerne lagde et brev på hans skrivebord. Victor så på kuverten. Der var kun hans navn, ingen afsender. Han åbnede kuverten.
Han fik et chok.
Han kunne mærke, at han blev dårlig. Han gik ud på sit private toilet og kom koldt vand i hovedet og på sine håndled.

Om forfatteren:
Bjarne Hatting er født i København 1940. Han har arbejdet mange år som typograf. Han er uddannet merkonom og engelsk korrespondent. Har senere haft forskellige lederstillinger. Gik på efterløn efter 17 år i SAS. Bosatte sig 5 år i Frankrig, derefter 5 år i Tjekkiet. Flyttede tilbage til Danmark i 2011.

Brugerbedømmelser af AdoptionsdokumentetFind lignende bøger
Bogen Adoptionsdokumentet findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.