Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Bjarne Hatting

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Bjarne Hatting
  127,95 kr.

  Den Italienske forbindelse er en fortælling om, hvad et almindeligt menneske kan opleve. En hændelse, som ingen kan forklare. En hændelse, som deler videnskabsfolk i to lejre. Hvem har ret?Uddrag af bogen:Michael blev meget bleg, da han så og hørte sig selv på videoen. ”Det kan ikke være rigtigt, Sophia.””Det er rigtigt, Michael. Du havde glasklare øjne, der så lige gennem mig.” Hun tog en dyb vejrtrækning. ”Spørgsmålet er, hvad gør vi med den video? Vi kan ikke ignorere den. Vi er nødt til at få en forklaring på, hvordan det kan ske. Kom med mig, Michael. Vi går ind og taler med en præst.” Michael rejste sig op. Sophia så bekymret på ham. Hun havde aldrig set ham så rystet. Sophia fik efter noget besvær fat på en præst. Hun forklarede ham situationen. Han rystede smilende på hovedet. ”Det, De siger her, unge dame, kan slet ikke lade sig gøre.” Sophia tog sin mobil frem. Så viste hun ham videoen med lyd på. ”Min mand er dansker, han kan ikke et ord italiensk,” sagde hun. Præsten var endnu mere chokeret, end hun havde været. Om Bjarne Hatting:Bjarne Hatting (f. 1940 i København) er uddannet typograf, merkonom og korrespondent i engelsk. Efter han gik på efterløn fra en lederstilling i SAS, har han boet en årrække i Frankrig og Tjekkiet. Han vendte tilbage til Danmark i 2011. Han har en række romaner bag sig.

 • af Bjarne Hatting
  127,95 kr.

  To hustlere mødes i Cannes. Mary-Ann Morgan er damefrisør fra Texas og ude efter lettjente penge. Adam Fairclough er tidligere bankrådgiver med en dom for bedrageri. Hun er på flugt fra det franske politi. Han forsøger at svindle sig til rigdom ved at udgive sig for at være adelig.Efter de to støder sammen, må hun uden en øre på lommen forlade landet i al hast. Et par måneder senere får hun øje på ham igen. Og følger efter ham. Der er et regnskab, som skal gøres op. Uddrag af bogen:Hun satte sig på en fortovsrestaurant, hvor hun havde udsigt til de forbipasserende turister og det store vindue hos en ejendomsmægler på den modsatte side af boulevarden.Da hun havde siddet der en time, bestilte hun frokost. Hun iagttog turisterne, mens hun spiste. Mary-Ann stolede på sin intuition. Så hun iagttog og ventede på en reaktion hos sig selv.Om forfatteren:Bjarne Christian Hatting (f. 1940 i København) er uddannet typograf, merkonom og engelsk korrespondent og har haft en lederstilling i SAS. Efter at være gået på efterløn boede han en årrække i henholdsvis Frankrig og Tjekkiet, inden han i 2011 vendte tilbage til Danmark. Han har en række romaner i forskellige genrer bag sig.

 • af Bjarne Hatting
  147,95 kr.

  Efter sin succesfulde debut­roman "Forbudt Kærlighed", er Bjarne Hatting igen på banen med et kontroversielt emne. For første gang er den internationale organmafia og dens metoder beskrevet i romanform.En gribende historie om hvordan skruppelløse og pengegriske læger på umenneskelig vis udnytter brasilianske gadebørn. Fortvivlede børn, der enten er smidt ud hjemmefra, eller der er flygtet fra vold og druk i hjemmet. Børn, for hvem det er en kamp, at få mad hver dag og finde et sikkert sted at sove. Børn, der kun tør færdes i flok og hvis høje­ste ønske er at gå i skole og lære at læse. Børn, som flygter fra virkeligheden ved at sniffe lim. En flok af dise børn bliver kidnappet, og man følger bl.a. den kvikke brasilianske dreng Mario på hans vej til Europa - og hvordan det lykkes ham, som den eneste, at flygte fra en grusom skæbne.Uddrag af bogen:"Jeg skal bruge otte børn hver anden måned. Fire piger og fire drenge. De skal være sunde og raske og mellem otte og ti år. De skal afleveres til et skib her i havnen ved midnatstid. De vil hver gang af kaptajnen få en kuvert med ti tusinde dollars."En virkelig spændende bog, som man har svært ved at lægge fra sig.Om forfatteren:Bjarne Hatting er født 1940 i København. Han er uddannet merkonom, typograf samt engelsk korrespondent, og han har i en årrække haft en del forskellige lederstillinger. Han er i dag gået på efterløn efter en lederstilling i SAS og residerer i Tjekkiet.134 sider med blødt omslag/flapper.

 • af Bjarne Hatting
  117,95 kr.

  Da fjortenårige Pagan bliver voldtaget af en lokal adelsmand, slutter hendes lykkelige barndom. Hun sværger hævn, men tilværelsens grusomheder er ikke færdige med hende endnu. Hendes forældre dør af pest, og hun må nu finde en måde at forsørge både sig selv og sin lillebror på.En omrejsende gøglertrup bliver vejen til den parisiske teaterverden, hvor hendes pirrende ydre og smukke sangstemme fanger selveste kongens opmærksomhed. Pagan er på vej op i verden. Og hun har ikke glemt gammel gæld.Uddrag af bogen:”De har ladet en ung dame synge i katedralen og så i bare fødder, hører jeg,” sagde kongen. Ærkebiskoppen tænkte sig om, inden han svarede. Kongen var kendt for sit iltre temperament.”Hun spredte glæde blandt de mange, der var til messe.””Hun må være noget helt specielt, siden De har givet hende lov til at synge ikatedralen.”Ærkebiskoppen nikkede. ”Hun forlangte penge for at synge.”Ærkebiskoppen kunne ikke tilbageholde et smil. ”Da hun blev bedt om at synge i en lang kjole, henviste hun til billeder, hvor også Jomfru Maria bærer en kortkjortel.” Nu kom dronningen til at grine. Kongen smilede.Om forfatteren:Bjarne Hatting er født 1940 i København. Han er uddannet typograf, merkonom og engelskkorrespondent. Han har i en årrække haft forskellige lederstillinger.Han gik på efterløn fra en lederstilling i SAS.

 • - Set fra bagsiden
  af Bjarne Hatting
  137,95 kr.

  Et barsk øjebliksbillede, hvor forfatteren gør op med den illusion, at Afrika nogensinde vil kunne udvikle sig til et demokratisk kontinent. Der vil altid være stamme- og klankrige, hungersnød, slaveri, børnesoldater, woodoo, korruption og sharia.Handlingen beskriver flere forskellige forløb i det afrikanske kontinent. Vi følger både den rige præsident og den fattige pige, der lever som slave. Samtidig åbnes vores øjne for, hvordan man stadig lever under helt andre forhold end i Danmark. Demokratier kan tydeligt bestikkes, love kan omgåes, og samtidig indføres hårdere og hårdere straffe overfor den almindelige afrikaner. Vi hører om primitive stammefolks ledere og heksedoktorer, som holder fast i deres magt, hvilket stopper udviklingen for landet mange steder.Den globale bistandshjælp har spillet fallit. Kun gjort Afrika til et kontinent af tiggere. Svindel, nepotisme og korruption med statsmidler og bistandshjælp er en del af kulturen. Desværre har denne kultur bredt sig til mange nødhjælpsorganisationer, hvor indsamlede penge forsvinder i baglandet og kun efterlader en brøkdel af de indsamlede midler til deres oprindelige formål.Uddrag af bogen:»Det eneste, der altid gjorde ham nervøs, var, når han landede og afleverede våbnene. Han havde hurtigt erfaret, at de indfødte, der rendte rundt med en riffel over skulderen, havde en intilligenskvotient på niveau med en kokosnød.Men så var der de få, der kunne bruge hovedet. De var både kloge og smarte. Men når man så de grusomheder, de begik, måtte Juri give Darwin ret i, at de nedstammede fra aberne og stadig manglede et par trin for at nå op til det civiliserede menneske.«Han holdt sin fjerkost foran sig og gik rundt i hytten. Så standsede han foran Kébé. Han holdt sin fjerkost foran hans ansigt. Så mumlede han noget. Da han var færdig, vendte han sig mod Diop."Denne dreng er blevet forhekset. Han er besat af onde ånder."»Hvad skal vi gøre?« spurgte Diop.»Hvis disse onde ånder ikke bliver fjernet, vil ulykkerne blive ved her i familien. Jeg kan hjælpe dig med at fordrive disse ånder. Det koster dig fire høns.«Forfatteren:Bjarne Hatting er født 1940 i København. Han er uddannet merkonom, typograf samt engelsk korrespondent, og han har i en årrække haft en del forskellige lederstillinger.Han er i dag gået på efterløn efter en lederstilling i SAS og residerer i Tjekkiet.Bjarne Hatting har også skrevet romanerne: Forbudt Kærlighed De kom altid om natten Hesteslagteren Hvis du læser dette brev Nazisternes skatkammer

 • af Bjarne Hatting
  123,95 kr.

  Dette er en bog om de enorme værdier, nazisterne i sin tid gemte rundt omkring i Tyskland, da krigen nærmede sig sine sidste dage. I dag leder man stadig efter mange af de skatte, som man ved, der endnu ikke er fundet.I Bogen følger vi en journalist, som helt tilfældigt finder en gammel dagbog, der beskriver nogle besynderlige observationer: Et skib midt om natten, der smider store kasser ud et bestemt sted på en sø.Med hjælp fra en større organisation finder man frem til søens bestemmelsessted og begynder at undersøge mulighederne for, om der findes en af disse hengemte skatte på bunden af denne sø.Uddrag af bogen:Martin Bormann havde travlt. Han stod på toilettet og skiftede til civilt tøj. Uniformen lod han ligge. Han tog et par almindelige bukser på, en sweater og til sidst en brun læderjakke. Hans taske stod pakket. Han havde en del papirer og sit pas med sit nye navn, Karl Gruber. Han havde fået lavet et par briller med almindeligt glas og et billigt stålstel. Om livet spændte han et tykt pengebælte med forskellige valutaer.Tre dage senere sad Martin Bormann i et lille lokale på kasernen med fire mænd. "I er specielt udvalgt til en operation, der vil vare fire til fem dage. Operationen er ganske ufarlig. Jeg har sikret mig, at I alle fire har familie. Denne operation er hemmelig. Hvis nogen af jer ikke kan holde munden lukket, vil vedkommende og hans familie forsvinde. De fire SS-soldater forstod budskabet. "Er det forstået?" De nikkede.Om forfatteren:Bjarne Hatting er født 1940 i København. Han er uddannet merkonom, typograf samt engelsk korrespondent, og han har i en årrække haft en del forskellige lederstillinger.Han er i dag gået på efterløn efter en lederstilling i SAS og residerer i Tjekkiet.Bjarne Hatting har også skrevet romanerne: Forbudt Kærlighed De kom altid om natten Hesteslagteren Hvis du læser dette brev

 • af Bjarne Hatting
  123,95 kr.

  Historien om pigen Julia, der vokser op i trygge omgivelser i Nordsjælland. Mens hun er teenager, mister hun først sin far, senere sin mor. Blandt sin mors papirer finder hun en kuvert med et dokument. Dette dokument fører hende til udlandet. Her gør hun en chokerende opdagelse, der ændrer både hendes og andres liv for bestandig.En følelsesladet historie, der vil fastholde læseren.Uddrag af bogen:Mens han sad og røg sin cigaret og så ud ad vinduet på den store park på den anden side af gaden, trådte en køn, ung pige ind i forretningen. Hun afleverede et brev til den unge mand, der kom hende i møde. Så gik hun igen. Han så på brevet. Victor Moskalenko stod der på kuverten. Det bankede på døren til Victors kontor. En af sælgerne lagde et brev på hans skrivebord. Victor så på kuverten. Der var kun hans navn, ingen afsender. Han åbnede kuverten.Han fik et chok.Han kunne mærke, at han blev dårlig. Han gik ud på sit private toilet og kom koldt vand i hovedet og på sine håndled.Om forfatteren:Bjarne Hatting er født i København 1940. Han har arbejdet mange år som typograf. Han er uddannet merkonom og engelsk korrespondent. Har senere haft forskellige lederstillinger. Gik på efterløn efter 17 år i SAS. Bosatte sig 5 år i Frankrig, derefter 5 år i Tjekkiet. Flyttede tilbage til Danmark i 2011.

 • af Bjarne Hatting
  111,95 kr.

  En realistisk og direkte roman.Bogen skildrer det sammenhold, der er mellem mennesker i medgang og modgang. Den har fokus på personer i omvæltningsperioder, hvad enten det drejer sig om skilsmisse, job eller det at være forretningsdrivende.Shampoo er ærlig og tør en masse, men den har også et hjerte.Om forfatteren:Bjarne HattingFødt 1940 i København. Han er uddannet merkonom, typograf samt engelsk korrespondent, og han har i en årrække haft en del forskellige lederstillinger. Han er i dag gået på efterløn efter en lederstilling i SAS.Bjarne Hatting er en forfatter, der spænder vidt i sit emnevalg. Fra muslimsk lesbisk kærlighed til brasilianske gadebørn, fra nazisme til en engelsk massemorder."Jeg skriver om det emne, der banker på, og vil ind i mit hoved," fortæller han.Uddrag af bogen:"Jamen så kan det da ikke være nemmere. Arbejder du også her på Vesterbro?" Åse tænkte hurtigt. Så blev hun enig med sig selv om, at hun befandt sig på hellig jord, på kvindens territorium."Ja, jeg har en forretning her på Vesterbro.""Nå". Lise var forbavset. Så kom købmanden op i hende. "Så kan vi måske bytte varer eller tjenesteydelser." Åse kom til at grine højt."Sagde jeg noget forkert?""Nej, det er bare det, at den forretning jeg har ikke egner sig for dit vedkommende." Nu blev Lise for alvor nysgerrig."Lad mig gætte. Du har en legetøjsforretning?" Åse bøjede sig forover af grin."Du er pragtfuld, Lise. Ja, det er legetøj, men det er til voksne." Nu så Lise desorienteret ud."Så giver jeg op.""Jeg driver en massageklinik.""Åh." Nu forstod Lise og grinte.Andre bøger af samme forfatter:Forbudt Kærlighed (2008)De kom altid om natten (2009)Hesteslagteren (2009)Hvis du læser dette brev (2010)Nazisternes skatkammer (2010)Pigen fra Himalaya (2010)Afrika (2010)

 • af Bjarne Hatting
  199,95 kr.

  Historien om et ægtepar i USA, der har prøvet alt for at få et barn, men forgæves. Så kører hustruen til en anden stat. Hun får aftenarbejde med rengøring på et hospital. På fødegangen bortfører hun en dreng. På hjemvejen erfarer hun i fjernsynet, at ved siden af drengen lå hans tvillingesøster. Da drengen er 20 år, bliver hans forældre ramt af skæbnen. Uddrag af bogen Steven satte sig i sofaen med en øl og fjernbetjeningen. Så blev han dårlig. En ung pige stod foran fjernsynet. Hun var utydelig, men han kunne se hende. Hun så på ham med bedrøvede øjne. Så rakte hun en hånd ud mod ham. Så forsvandt hun. Steven skubbede til sofabordet, så hans øl væltede. Han var dårlig. Han bøjede sig forover i krampe, da han kastede op over sofabordet. Om forfatteren Bjarne Hatting har en lang række romaner bag sig. ”Jeg skriver den historie, der banker på og vil ind i mit hoved,” siger han.

 • af Bjarne Hatting
  167,95 - 198,95 kr.

  Historien om den 18-årige Julia, der i sit sabbatår vælger ar tage et job som stuepige på et slot i Salzburg. Her har hun en affære med greven af slottet. Hun rejser hjem til sine forældre, før hendes sabbatår er forbi. Hun føder en pige, der får navnet Amalie. Man følger dem begge til den dag, hvor Amalie som voksen får et brev fra en advokat.

 • af Bjarne Hatting
  147,95 - 183,95 kr.

  Historien om Jens, der som syvårig helbreder to hunde, som skal aflives, med sine hænder. Hvordan han ti år senere bruger sine helbredende hænder på sin syge kæreste. Hvordan han chokerer lægerne på Johns Hopkins-hospitalet i USA, hvor hanhelbreder en patient, der er dødssyg og opgivet af lægerne.Hvordan den japanske kejserfamilie beder om hans hjælp.Hvordan en døende pave, som en sidste udvej, sender bud efter ham.Hvordan den lægelige videnskab erkender, at der er meget, vi ikke forstår.

 • af Bjarne Hatting
  137,95 kr.

  En historie om to små søskende, to piger, som bliver tvangsadopteret af to forskellige familier. Deres mor er narkoman og ikke i stand til at tage vare på dem. Ingen adoptionspar ønsker at adoptere to børn. Man oplever det gribende øjeblik, hvor de genser hinanden efter tyve års adskillelse. Man følger de to piger, hvor den ene bliver verdensberømt. En bog, man ikke kan undgå at blive berørt af.

 • af Bjarne Hatting
  130,95 - 205,95 kr.

  En historie om den unge walisiske kontorelev Sara Morgan. Hun får et chok, da hendes mor finder det nødvendigt at fortælle hende, hvem hendes biologiske far er. Hun tager til London og opsøger ham. Hun ved, at han må have mange penge. Hun vil prøve at redde den arbejdsplads, hvor hun er kontorelev.

 • af Bjarne Hatting
  147,95 - 267,95 kr.

  En historie om to små søskende, to piger, som bliver tvangsadopteret af to forskellige familier. Deres mor er narkoman og ikke i stand til at tage vare på dem. Ingen adoptionspar ønsker at adoptere to børn. Man oplever det gribende øjeblik, hvor de genser hinanden efter tyve års adskillelse. Man følger de to piger, hvor den ene bliver verdensberømt. En bog, man ikke kan undgå at blive berørt af.

 • af Bjarne Hatting
  187,95 kr.

  En historie om fire gamle skolekammerater i trediverne, der møder hinanden på arbejdsanvisningen. De er af forskellige årsager alle arbejdsløse. De har alle fire en meget anstrengt økonomi. De beslutter at gøre noget ved det. De bestemmer sig for at røve en bank. Uddrag af bogen ”Der kommer en politibil. Duk jer helt ned.” Da den var passeret, satte Kate farten ned. Hun kørte stille og roligt til Hackney uden at bruge motorvejen. Da de nærmede sig Brendas boligkompleks, stoppede Kate bilen. ”Amy, du tager posen med alt det, vi har brugt til kuppet. Brenda, du tager den ene lærredspose.” ”Jeg kan ikke gå så hurtigt,” sagde Amy, ”jeg har skidt i bukserne.” De kunne ikke lade være med at grine. Da de var gået, steg Emma og Kate ud af bilen. De satte sig på en bænk og tændte en cigaret. ”Hold da op, hvor mine knæ ryster,” sagde Emma. ”Jeg trænger til en stor whisky."Om forfatteren Bjarne Hatting har boet i en årrække i Frankrig og Tjekkiet. Han har en lang række romaner bag sig. ”Jeg skriver den historie, der banker på og vil ind i mit hoved,” siger han.

 • af Bjarne Hatting
  147,95 - 257,95 kr.

  Historien om, hvordan en enlig far bliver skudt af mafiaen ved en fejltagelse. Hans 12-årige datter overværer mordet. Man prøver at skyde hende, men hun undslipper. Både politi og mafiaen leder efter hende. Man følger hende i New York, hvor hun lever under vidnebeskyttelse. Man følger hendes karriere inden for TV. Hvordan hun år senere får hævnet sin far. Uddrag af bogen ”Du fik min far myrdet ved en fejl. Jeg er hans dengang 12-årige datter, som det ikke lykkedes dine mænd at få skudt. Jeg svor dengang, at jeg ville hævne mig på dig. Nu får jeg min hævn, Vincent. Du kommer til at tilbringe resten af dit liv i en rullestol. Skæbnens gudinde Nemesis har hjulpet mig.” Elisa så på ham en sidste gang, så gik hun. Vincent så ud i luften, da hun var gået. Så faldt avisen ned i hans skød. Han nåede lige at trykke på den alarm, han havde på håndleddet, så mistede han bevidstheden. En sygeplejerske kom løbende. ”Jeg har brug for en læge. En patient har fået et slagtilfælde.” Om forfatteren Bjarne Hatting har en lang række romaner bag sig. Han spænder vidt i sit emnevalg. ”Jeg skriver den historie, der banker på og vil ind i mit hoved,” siger han.

 • af Bjarne Hatting
  147,95 kr.

  En historie om natsygeplejersken Lisa, der arbejder på et plejehjem i Vejle. Hun bliver ven med en gammel mandlig beboer, der er døende. Han vil ikke på hospice. Da han ikke kan sove om natten, sidder han og Lisa hver nat og taler sammen. Den sidste nat, inden han dør, fortæller han Lisa om de ugerninger, han har begået under krigen, og som piner ham. Han vil gerne fortælle det til nogen, inden han dør. Han har ingen familie og fortæller Lisa om sin hemmelighed fra krigens sidste dage. ”Du er en sød pige, Lisa, derfor fortæller jeg dig dette. Det skal du ikke være ked af. Min hemmelighed vil gøre dig til en særdeles velhavende kvinde.” Og deri får han ret. Lisa får nu mulighed for at bevæge sig ind i den modeverden, hun elsker.Uddrag af bogen Han ville sige noget, men Lisa slog afværgende ud med hånden. ”Når vi har fundet en sådan pige, og De har underskrevet de lovmæssige adoptionspapirer, så vi kan tage hende med til Danmark med det samme, får De denne banknoterede check på 100.000 US-dollars.” Lisa lagde checken foran ham. ”De kan bruge pengene, som De ønsker. I Danmark stiller man ingen spørgsmål til adoptionspapirerne.” Han stirrede fascineret på checken. ”Er De klar over, hvad De beder mig om, fru Berg? ”Ja. De udfylder papirerne, og alle kopier forsvinder ved en fejl. Ingen vil nogensinde opdage det.” Både han og Lisa tændte en cigaret. Om forfatteren Bjarne Hatting har i en årrække boet i henholdsvis Frankrig og Tjekkiet. I 2011 flyttede han hjem til Danmark. Han har en række romaner bag sig i forskellige genrer. ”Jeg skriver den historie, der banker på og vil ind i mit hoved,” siger han.

 • af Bjarne Hatting
  147,95 - 172,95 kr.

  Dette er fortællingen om et større antal kvinder, der forsvinder sporløst i Danmark over en årrække. Politiet er på bar bund. Der er ingen vidner til de mange bortførelser. Hele befolkningen hjælper politiet. Landet bliver undersøgt af frivillige. Hjemmeværnet, hundeejere og andre. Søer og åer bliver undersøgt af dykkere. Efter års eftersøgning finder en dygtig politimand et spor, der viser sig at føre til bortføreren. Uddrag af bogen Da hun smed skoddet på jorden, og trådte på det, var han cirka 30 meter fra hende. Han løb så lydløst han kunne hen mod hende. Hun fornemmede, at han kom. Da han holdt kluden med kloroform mod hendes ansigt, var hun forberedt. Han skreg af smerte da hun stak sin spejderdolk ind i låret på ham. Hun havde stødt så hårdt, at dolken blev siddende i hans lår. Hugo lukkede øjnene og trak dolken ud. Det gjorde vanvittigt ondt. Han var rasende. Han knaldede sin knyttede næve ind i hendes ansigt, så hun faldt omkuld. Det blødte meget fra hans lår. Nu kunne han se, at der blev tændt lys i en af hytterne. Han løb tilbage til bilen. Om forfatteren Bjarne Hatting har en lang række romaner bag sig. Han spænder vidt i sit emnevalg. ”Jeg skriver den historie, der banker på og vil ind i mit hoved,” siger han.

 • af Bjarne Hatting
  157,95 kr.

  Buddhamasken er en historie om, hvordan en mands tilværelse kan skifte. Fra en olieplatform i Norge til urskoven i Vietnam. Hvordan han griber chancen for eventyr og penge. Vi følger ham sammen med en englænder, hvor han køber ædelsten i små afsidesliggende landsbyer, der ligger ved en af de mange bifloder. Et arbejde, der viser sig at være særdeles farligt. Vi hører også om, hvordan han møder sit livs kærlighed i Thailand. Uddrag af bogen Han tog en genstand frem fra kurven, der var pakket ind i flere lag klude. Ken og Mads holdt vejret i spænding. Så snørede deres maver sig sammen. De måtte begge tage et par dybe indåndinger for at få vejret tilbage. På jorden lå et kranie. Det var utroligt uhyggeligt at se på. Det var en halv gang større end et normalt kranie. Panden var flad. Der var tre tænder i overmunden og fire tænder i undermunden. Mennesketænder at se på. Ken så chokeret på Mads. Han var også chokeret. Den gamle mand smilte. ”Vi ved ikke, hvad det er. Men en form for menneske er det. En kvinde fandt det sidste år, da hun gravede efter rodfrugter.” ”Det må være penge værd, Mads,” sagde Ken. ”Et hvilket som helst museum vil give deres højre arm for at få det.” Om forfatteren Bjarne Hatting har en lang række romaner bag sig. Han spænder vidt i sit emnevalg. Jeg skriver den historie, der banker på og vil ind i hovedet, siger han.

 • af Bjarne Hatting
  118,95 kr.

  Vi følger Abdullah, der som lille flytter med sin mor til Danmark. Hans mor gifter sig med en dansk mand, hun har mødt i Tyrkiet. Vi følger Abdullah gennem årene. Han er ikke bogligt interesseret. Efter skolen får han arbejde i en forretning, der sælger elektronisk udstyr til detektiver, firmaer og PET. Efter et par år beslutter han sig for at tage springet og starte op som selvstændig privatdetektiv. Vi følger hans arbejde, som viser sig at byde på flere overraskende opgaver, end han havde drømt om. Herunder at arbejde som gigolo. Uddrag af bogen Da der var gået en time, gik han ind i opgangen. Han gik forsigtigt op på første sal. Nu kunne han se, at døren havde været brudt op. Han tog sine tynde gummihandsker på og åbnede forsigtigt døren. Han listede ind i lejligheden. Så fik han sit livs chok. Kæresten lå i sengen. Der var masser af blod. Han kunne se, at han havde fået halsen skåret op. ”Ja, du er en flot pige, Caroline. Jeg forstår godt, at Nico er forelsket i dig.” Hun spredte benene og lagde hænderne bagover, så hendes bryster stod tydeligt aftegnet gennem undertrøjen. Abdullah smilte. Så smækkede han lynhurtigt et håndjern om hendes højre hånd. Han låste det andet håndjern om sengestolpen. Hun blev fuldstændig ude af sig selv af raseri. Om forfatteren Bjarne Hatting (f. 1940) er uddannet merkonom, typograf samt engelsk korrespondent. Han har i en årrække haft forskellige lederstillinger. Han gik på efterløn efter en lederstilling i SAS. Bjarne Hatting er en forfatter, der spænder vidt i sit emnevalg. Fra muslimsk lesbisk kærlighed til brasilianske gadebørn, fra nazisme til en engelsk massemorder. ”Jeg skriver om det emne, der banker på og vil ind i mit hoved,” forklarer han.

 • af Bjarne Hatting
  147,95 kr.

  En fortælling om en familiefar, der får nok af de evindelige skænderier i familien. Han gør det, som andre i lignende situationer kun drømmer om. Han forlader familien en dag hvor hans kone er på arbejde, og børnene i skole. Han vil til Canada og starte en ny tilværelse.Uddrag af bogen”Det er fra jeres far,” sagde Toms mor. 
Helene begyndte at græde. Anette var helt grå i ansigtet.”Jeg læser brevet for jer. Der er også et billede, I kan se bagefter.”Da Toms mor havde læst brevet, græd begge pigerne. Anette sad som forstenet. Toms mor rakte billedet til Anette. Pigerne så med. Da de så deres far, løb tårerne ned over ansigtet på dem. Anette prøvede at holde igen, det lykkedes ikke. Også hun græd. De sad længe og så på billedet.”Vil det sige, at vi har en halvbror?” spurgte Tina sin mor.”Ja, min pige. Det ser sådan ud.””Far ser glad ud,” sagde Helene. ”Hvor mon han er henne?”Toms far rystede på hovedet. 

”Din far nævner ingen navne, Helene. Han ønsker at være i fred, som han skriver. Men han skriver også, at han elsker jer og tænker meget på jer.”Om forfatterenBjarne Hatting (f. 1940 i København) er uddannet typograf, merkonom og engelsk korrespondent. Efter han gik på efterløn fra en lederstilling i SAS, har han boet en årrække i Frankrig og Tjekkiet. Han vendte tilbage til Danmark i 2011. Han har en række romaner bag sig.

 • af Bjarne Hatting
  96,95 kr.

  Den Italienske forbindelse er en fortælling om, hvad et almindeligt menneske kan opleve. En hændelse, som ingen kan forklare. En hændelse, som deler videnskabsfolk i to lejre. Hvem har ret? Bogen giver svaret. Uddrag af bogenMichael blev meget bleg, da han så og hørte sig selv på videoen. ”Det kan ikke være rigtigt, Sophia.””Det er rigtigt, Michael. Du havde glasklare øjne, der så lige gennem mig.”Hun tog en dyb vejrtrækning. ”Spørgsmålet er, hvad gør vi med den video? Vi kan ikke ignorere den. Vi er nødt til at få en forklaring på, hvordan det kan ske. Kom med mig, Michael. Vi går ind og taler med en præst.”Michael rejste sig op. Sophia så bekymret på ham. Hun havde aldrig set ham så rystet. Sophia fik efter noget besvær fat på en præst. Hun forklarede ham situationen. Han rystede smilende på hovedet.”Det, De siger her, unge dame, kan slet ikke lade sig gøre.”Sophia tog sin mobil frem. Så viste hun ham videoen med lyd på.”Min mand er dansker, han kan ikke et ord italiensk,” sagde hun.Præsten var endnu mere chokeret, end hun havde været.Om forfatterenBjarne Hatting (f. 1940 i København) er uddannet typograf, merkonom og korrespondent i engelsk. Efter han gik på efterløn fra en lederstilling i SAS, har han boet en årrække i Frankrig og Tjekkiet. Han vendte tilbage til Danmark i 2011. Han har en række romaner bag sig.

 • af Bjarne Hatting
  87,95 kr.

  En historie fra middelalderens Frankrig. En ung pige passer og plejer en gammel og døende tidligere pirat. Han fortæller hende, at såfremt hun opfylder de to ønsker som han har beskrevet i sit testamente, er indholdet i hans kiste hendes.Uddrag af bogenEmery studerede de tre kvinder. Så pegede han på en flot, sorthåret kvinde. Han nikkede til to af sine mænd. ”Hold hende ud over rælingen.” Der gik kun kort tid, så holdt de hende i hvert sit ben ud over rælingen. Hendes kjole og underkjole faldt ned over hovedet på hende, så man kunne se hendes røde underbenklæder. De tre mænd ville hjælpe hende, men da de så Emery pege på dem med sin pistol, fortrak de. ”Jeg ved ikke, hvor længe mine mænd kan holde hende,” sagde Emery og så på kaptajnen. ”Hun er på vej til at ende som hajføde.” Om forfatterenBjarne Christian Hatting (f. 1940 i København) er uddannet typograf, merkonom og korrespondent i engelsk og har haft en lederstilling i SAS. Efter at være gået på efterløn boede han en årrække i henholdsvis Frankrig og Tjekkiet, inden han i 2011 vendte tilbage til Danmark. Han har en række romaner i forskellige genrer bag sig.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.