Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Ære og skam. Det islamiske familie- og livsmønster i Danmark og Mellemøsten - Naser Khader - E-bog

Bag om Ære og skam. Det islamiske familie- og livsmønster i Danmark og Mellemøsten

Debatten om ikke-vestlig indvandring og muslimsk kultur har præget dansk politik og den offentlige samtale i en lang årrække. Men hvad er islam egentlig? Hvad indebærer det at leve som praktiserende muslim i et vestligt demokrati? Hvordan regulerer begreber som ære og skam muslimers daglige liv? Og hvordan forstås og fortolkes kønsroller i islam? Disse og mange flere spørgsmål tager folketingspolitiker og debattør Naser Khader op i "Ære og skam". Bogen bidrager med viden om og indsigt i den muslimske tro og kultur og er et væsentligt indspark i integrations- og flygtningedebatten. Naser Khader (født 1963) er folketingspolitiker og senior fellow ved Hudson Institute i Washington, USA, og har været vært på radioprogrammet Arabiske stemmer på DR P1. Som forfatter, foredragsholder og samfundsdebattør er han en ivrig stemme i debatten om islam, integration og religionens plads i samfundet.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788726917826
  • Udgivet:
  • 3. November 2021
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Beskrivelse af Ære og skam. Det islamiske familie- og livsmønster i Danmark og Mellemøsten

Debatten om ikke-vestlig indvandring og muslimsk kultur har præget dansk politik og den offentlige samtale i en lang årrække. Men hvad er islam egentlig? Hvad indebærer det at leve som praktiserende muslim i et vestligt demokrati? Hvordan regulerer begreber som ære og skam muslimers daglige liv? Og hvordan forstås og fortolkes kønsroller i islam?

Disse og mange flere spørgsmål tager folketingspolitiker og debattør Naser Khader op i "Ære og skam". Bogen bidrager med viden om og indsigt i den muslimske tro og kultur og er et væsentligt indspark i integrations- og flygtningedebatten.

Naser Khader (født 1963) er folketingspolitiker og senior fellow ved Hudson Institute i Washington, USA, og har været vært på radioprogrammet Arabiske stemmer på DR P1. Som forfatter, foredragsholder og samfundsdebattør er han en ivrig stemme i debatten om islam, integration og religionens plads i samfundet.

Brugerbedømmelser af Ære og skam. Det islamiske familie- og livsmønster i Danmark og MellemøstenFind lignende bøger
Bogen Ære og skam. Det islamiske familie- og livsmønster i Danmark og Mellemøsten findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.