Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Affective Inquiry - Martin Tidén - E-bog

- En praktisk guide til effektiv og udviklende kommunikation

Bag om Affective Inquiry

Med udgangspunkt i en forståelse af menneskets affektive system viser Affective Inquiry, hvordan vi ved at genskabe følelsesmæssig kontakt til vores naturlige responser kan få adgang til at opleve og udtrykke os selv helt og dermed opløse den konflikt eller det problem, vi står i. Bogen er en praktisk guide til dig, der ønsker at kunne facilitere korte, effektive problemløsende samtaler, understøtte længere terapeutiske forløb, eller bare gerne vil kunne støtte dine medmennesker i deres personlige udvikling. I bogen lærer du blandt andet: - En affekt og emotionsfokuseret kommunikationsmetode - At aflæse den non-verbale kommunikation - At stille skarpt på det din klient undgår, kæmper mod eller flygter fra - At opdage og opløse modstand mod forandring - At forstå årsagen til alle problemer og konflikter Bogen guider dig igennem alle Inquiry-processens faser og giver dig redskaberne til at facilitere en samtale, hvor klienten selv finder løsningen på det, vedkommende oplever som problematisk.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788797131138
  • Udgivet:
  • 30. April 2020
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Affective Inquiry

Med udgangspunkt i en forståelse af menneskets affektive system viser Affective Inquiry, hvordan vi ved at genskabe følelsesmæssig kontakt til vores naturlige responser kan få adgang til at opleve og udtrykke os selv helt og dermed opløse den konflikt eller det problem, vi står i.

Bogen er en praktisk guide til dig, der ønsker at kunne facilitere korte, effektive problemløsende samtaler, understøtte længere terapeutiske forløb, eller bare gerne vil kunne støtte dine medmennesker i deres personlige udvikling.

I bogen lærer du blandt andet:
- En affekt og emotionsfokuseret kommunikationsmetode
- At aflæse den non-verbale kommunikation
- At stille skarpt på det din klient undgår, kæmper mod eller flygter fra
- At opdage og opløse modstand mod forandring
- At forstå årsagen til alle problemer og konflikter

Bogen guider dig igennem alle Inquiry-processens faser og giver dig redskaberne til at facilitere en samtale, hvor klienten selv finder løsningen på det, vedkommende oplever som problematisk.

Brugerbedømmelser af Affective InquiryFind lignende bøger
Bogen Affective Inquiry findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.