Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Afrikas Horn - Wilbur Smith - E-bog

Bag om Afrikas Horn

Da Hazel Bannock, ejer af det globale oliefirma Bannock Oil, er på cruise i Det Indiske Ocean, bliver hendes yacht kapret af somaliske pirater og hendes 19-årige datter, Cayla, kidnappet. Hector Cross er tidligere major i det britiske specialkorps SAS og ejer nu et sikkerhedsfirma, som arbejder for Bannock Oil, og hans loyalitet mod familien Bannock kender ingen grænser. Piraterne kræver en astronomisk høj løsesum for at frigive Cayla, men politiske og diplomatiske hensyn komplicerer sagen, og Hazel tilkalder straks Hector. Sammen er de villige til at tage loven i egen hånd for at få Cayla ud af de skruppelløse kidnapperes stramme greb. ”Afrikas Horn” er et actionmættet og højaktuelt drama om helvede på havet. Bogen udkom første gang i 2011. Wilbur Smith er født i Zimbabwe (det tidligere Rhodesia) i 1933. Han er britisk statsborger og vidt berejst. Han har udgivet over 30 bøger, der i gennemsnit hver har solgt over tre millioner eksemplarer. Wilbur Smith er hjemme i sit stof, hvad enten han skriver om de sorte radikale, de hvide afrikanere eller om stammetraditioner i Afrika. Han er kendt for sin utroligt omhyggelige research og for sine medrivende naturbeskrivelser

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711404904
  • Udgivet:
  • 13. September 2011
  • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af Afrikas Horn

Da Hazel Bannock, ejer af det globale oliefirma Bannock Oil, er på cruise i Det Indiske Ocean, bliver hendes yacht kapret af somaliske pirater og hendes 19-årige datter, Cayla, kidnappet.
Hector Cross er tidligere major i det britiske specialkorps SAS og ejer nu et sikkerhedsfirma, som arbejder for Bannock Oil, og hans loyalitet mod familien Bannock kender ingen grænser.
Piraterne kræver en astronomisk høj løsesum for at frigive Cayla, men politiske og diplomatiske hensyn komplicerer sagen, og Hazel tilkalder straks Hector. Sammen er de villige til at tage loven i egen hånd for at få Cayla ud af de skruppelløse kidnapperes stramme greb.
”Afrikas Horn” er et actionmættet og højaktuelt drama om helvede på havet. Bogen udkom første gang i 2011.
Wilbur Smith er født i Zimbabwe (det tidligere Rhodesia) i 1933. Han er britisk statsborger og vidt berejst. Han har udgivet over 30 bøger, der i gennemsnit hver har solgt over tre millioner eksemplarer. Wilbur Smith er hjemme i sit stof, hvad enten han skriver om de sorte radikale, de hvide afrikanere eller om stammetraditioner i Afrika. Han er kendt for sin utroligt omhyggelige research og for sine medrivende naturbeskrivelser

Brugerbedømmelser af Afrikas HornFind lignende bøger
Bogen Afrikas Horn findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.