Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering
Aktiehandel og aktieanalyseaf Peter Arendt

Aktiehandel og aktieanalyse

- få mest muligt ud af dine investeringer

Bag om Aktiehandel og aktieanalyse

Denne bog giver dig en nyudviklet, helt unik praktisk handelsmanual til, hvordan du kan opnå endnu bedre profit på dine aktiehandler. Med afsæt i teknisk trendanalyse og flere praktiske værktøjer guider bogens forfatter dig til, hvordan du kan identificere de konkrete muligheder for køb og salg. Alle drømmer om den store aktiegevinst, men hvis du vil opnå succes med din aktiehandel, skal du måske ændre din forståelse af, hvad det vil sige at investere. For et er at analysere, noget andet er at handle! Og kunsten at blive profitabel som trader består netop i at kunne placere den rigtige handel på det rigtige tidspunkt og med det rigtige tabsstop. Det handler om at styre risikoen for tab – så kommer gevinsten af sig selv!

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788713050963
  • Udgivet:
  • 25. Marts 2019
  • 280,95 kr.
  • Straks på e-mail
Eller spar samlet 13% som medlem
  • 244,95 kr.

Forudsætter medlemskab (ingen binding)
1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Andre bøger af Peter Arendt
Vis alle titler
Beskrivelse af Aktiehandel og aktieanalyse
Denne bog giver dig en nyudviklet, helt unik praktisk handelsmanual til, hvordan du kan opnå endnu bedre profit på dine aktiehandler. Med afsæt i teknisk trendanalyse og flere praktiske værktøjer guider bogens forfatter dig til, hvordan du kan identificere de konkrete muligheder for køb og salg.

Alle drømmer om den store aktiegevinst, men hvis du vil opnå succes med din aktiehandel, skal du måske ændre din forståelse af, hvad det vil sige at investere. For et er at analysere, noget andet er at handle! Og kunsten at blive profitabel som trader består netop i at kunne placere den rigtige handel på det rigtige tidspunkt og med det rigtige tabsstop. Det handler om at styre risikoen for tab – så kommer gevinsten af sig selv!
Brugerbedømmelser af Aktiehandel og aktieanalyse


Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Aktiehandel og aktieanalyse findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.