Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Alt det, de andre har - Fortællinger om misundelse - Signe Nordstrand - Lydbog

Bag om Alt det, de andre har - Fortællinger om misundelse

Misundelse er en grim ting. Og i en verden som vores, hvor vi får fortalt, at vi som moderne kvinder kan blive, hvad vi vil, hvis bare vi vil det nok; hvor søstersind er på dagsordenen; hvor kvinder danner fællesskaber og bakker hinanden op og lader konkurrence vige for alliance, er misundelse ikke just en følelse, vi går rundt og skilter med Men hvorfor er misundelsen så farlig og forbudt? Er den ikke blot en følelse som alle andre? Hvorfor skal den skjules og gemmes af vejen? Er man et dårligt og umoralsk menneske, hvis man indimellem har svært ved at mærke den helt oprigtige og ubetingede glæde på andres vegne? I denne bog deler Signe Nordstrand ud af sine egne erfaringer med den skamfulde følelse. Hun tager læseren med ind i de allermørkeste tanker, hvor misundelsens grimmeste væsen viser sig, og hvor det grønne monster ligger på lur, klar til at angribe. Hvor det ikke kun handler om at ønske sig noget, andre har, men også om at ønske, at andre slet ikke havde det. "Min grønne skygge" kommer rundt om en lang række emner, der på forskellig vis har relation til misundelsen. Den behandler ensomhed, nederlag, mindreværdsfølelser og både små, store og afgørende begivenheder i livet, som alle har været med til at skabe grobund for skam, sammenligningssyge og svære følelser. Signe Nordstrand (f. 1983) er cand.mag. i dansk. Hun har tidligere skrevet bogen "En overspisers bekendelser – hvad chokolade lærte mig om livet" (2019) om sit liv med en spiseforstyrrelse.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788726479072
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 11. September 2020
 • Oplæser:
 • Ann Hjort
 • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af Alt det, de andre har - Fortællinger om misundelse

Misundelse er en grim ting. Og i en verden som vores, hvor vi får fortalt, at vi som moderne kvinder kan blive, hvad vi vil, hvis bare vi vil det nok; hvor søstersind er på dagsordenen; hvor kvinder danner fællesskaber og bakker hinanden op og lader konkurrence vige for alliance, er misundelse ikke just en følelse, vi går rundt og skilter med
Men hvorfor er misundelsen så farlig og forbudt? Er den ikke blot en følelse som alle andre? Hvorfor skal den skjules og gemmes af vejen? Er man et dårligt og umoralsk menneske, hvis man indimellem har svært ved at mærke den helt oprigtige og ubetingede glæde på andres vegne?
I denne bog deler Signe Nordstrand ud af sine egne erfaringer med den skamfulde følelse. Hun tager læseren med ind i de allermørkeste tanker, hvor misundelsens grimmeste væsen viser sig, og hvor det grønne monster ligger på lur, klar til at angribe. Hvor det ikke kun handler om at ønske sig noget, andre har, men også om at ønske, at andre slet ikke havde det.
"Min grønne skygge" kommer rundt om en lang række emner, der på forskellig vis har relation til misundelsen. Den behandler ensomhed, nederlag, mindreværdsfølelser og både små, store og afgørende begivenheder i livet, som alle har været med til at skabe grobund for skam, sammenligningssyge og svære følelser.

Signe Nordstrand (f. 1983) er cand.mag. i dansk. Hun har tidligere skrevet bogen "En overspisers bekendelser – hvad chokolade lærte mig om livet" (2019) om sit liv med en spiseforstyrrelse.

Brugerbedømmelser af Alt det, de andre har - Fortællinger om misundelseFind lignende bøger
Bogen Alt det, de andre har - Fortællinger om misundelse findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.