Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Alt det vi mistede undervejs - Birgitte Bartholdy - E-bog

Bag om Alt det vi mistede undervejs

Sigrid har mistet nøglen til Morten, og når han en dag går fra hende og efterlader hende og deres to halvvoksne børn i villaen, så mister hun livet, som hun kender det. På vaklende ben forsøger hun at holde fast i sig selv midt i skilsmisselavinen af ubesvarede spørgsmål. Hendes sure, gamle nabo Herman, er tilmed blevet syg, og midt i begges elendighed opstår et umage venskab, der får Sigrid til at involvere sig i Hermans historie på måder, hun aldrig havde forestillet sig. ALT DET VI MISTEDE UNDERVEJS er en håbefuld og rørende fortælling om kærlighed, familieliv, skilsmisse og ensomhed - og om at række ud og finde ind på nye stier.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788775961115
  • Udgivet:
  • 25. April 2023
  • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af Alt det vi mistede undervejs

Sigrid har mistet nøglen til Morten, og når han en dag går fra hende og efterlader hende og deres to halvvoksne børn i villaen, så mister hun livet, som hun kender det. På vaklende ben forsøger hun at holde fast i sig selv midt i skilsmisselavinen af ubesvarede spørgsmål.
Hendes sure, gamle nabo Herman, er tilmed blevet syg, og midt i begges elendighed opstår et umage venskab, der får Sigrid til at involvere sig i Hermans historie på måder, hun aldrig havde forestillet sig.
ALT DET VI MISTEDE UNDERVEJS er en håbefuld og rørende fortælling om kærlighed, familieliv, skilsmisse og ensomhed - og om at række ud og finde ind på nye stier.

Brugerbedømmelser af Alt det vi mistede undervejsFind lignende bøger
Bogen Alt det vi mistede undervejs findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.