Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger udgivet af Falco

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Alex Finlay
  129,95 - 206,95 kr.

  Det er nytårsaften i 1999. Dommedags-profeter forventer de værste kaosscenarier ved årtusindskiftet, men ingen af dem holder stik. I en Blockbuster i New Jersey bliver fire teenagere på aftenvagt angrebet og kun én overlever. Den mistænkte flygter og bliver aldrig set igen. Femten år senere angribes en anden gruppe teenagere i en isbutik i samme by, og endnu engang er der kun én overlevende. Det er mere end bare et tilfælde og den højgravide FBI-agent Sarah Keller sætter livet på spil i opklaringen af sagen.

 • af Shahrnush Parsipur
  190,95 - 285,95 kr.

  Oversætter Nazila Kivi beskæftiger sig til dagligt med emner som identitet, frigørelse og strukturel magt, og hun lykkedes endnu engang med flot præcision at bringe Shahrnush Parsipurs poesi til de danske læsere. Kivi har skrevet bogens efterord, som opsummerer relevansen og den stadig aktuelle nerve i værket. Mænd fra forskellige civilisationer består af ni fortællinger, der på én og samme tid fremtræder selvstændige og forbundne. I hver historie og civilisation findes de samme mænd, og i jagten på frigørelse og Vestens selv iscenesættende lykke kortlægges verdens absurde virkelighed og livets paradokser.

 • af Jim Lyngvild
  248,95 kr.

  Jim Lyngvild tager dig i hånden igennem hele processen omkring et ægte vikingemåltid. Lige fra båloptænding til flåning af kaniner og mjødbrygning. I denne sprællevende kogebog hylder han vikingerne og deres kultur, men også naturen og de ressourcer, vi får fra den. Den er en indlevende fortælling om vikingernes kultur, men også en praktisk håndbog til selv at lave ægte vikingemad i dit eget køkken eller på bålet i haven.Forfatteren har udgivet bogen i samarbejde med Liv Louise Holm og Ribe Vikingecenter.

 • af Allan Erik Mortensen
  145,95 - 187,95 kr.

  I Gæringe begynder hverdagen med Viggo Brodersen så småt at blive triviel for landbetjent Jon Harding, og han tager sig selv i at tvivle på den indflydelse, han har som landbetjent. Knapt har han tænkt tanken, før hverdagshadet på Vestsjælland kammer over, og en asylansøger findes myrdet.Da Jon efterforsker mordet sammen med kollegaen Anette Fabian, finder han dog ud af, at ikke alle betjente har rent mel i posen, og at ikke alle, derover træder loven, gør det med ondskabsfulde hensigter.Jon balancerer endnu en gang på grænsen af loven, og da retssystemet ikke længere rækker, må han søge indad for at skelne mellem godt og ondt.De hadefulde er 10. bind i serien Hængedynd.

 • af Lotte Hammer & Søren Hammer
  144,95 - 191,00 kr.

  1910ernes Paris. Den 17årige unge kvinde Atlette, som kommer fra den polske overklasse er netop ankommet til Paris, hvor hun udforsker sig selv, sin seksualitet og udfordrer de sociale normer, hun er underlagt. Der går ikke længe før Atletta møder den noget ældre Belle, som tager hende under sin vinge og fortæller hende om Paris’ historie og livet i byen. Belle bliver også indgangen til flere møder med både mænd og kvinder, som Atletta indgår romantiske og erotiske forhold med, alt sammen for at finde sine egen plads i verden.

 • af R.F Kuang
  187,95 - 258,95 kr.

  Opiumskrigen endte med Rins udslettelse af landet Mugen, og hun er nu på flugt fra føniksguden, sin opiumafhængighed og de grusomme konsekvenser og etiske dilemmaer, der er fulgt i kølvandet på hendes afslutning af krigen.Det eneste, der holder Rin i live, er hendes ønske om at hævne sig på den forræderiske kejserinde, der solgte hendes land til fjenderne, og hun allierer sig med den magtfulde Dragekrigsherre. De starter en ny krig, men Rin må erkende, at kejserindens magt er altoverskyggende, samtidig med at hendes medsammensvorne viser nye koldsindige sider af sig selv.

 • af Nikki Erlick
  145,95 - 223,95 kr.

  På en forårsdag modtager alle mennesker i hele verden en lille æske med samme inskription. Den eneste forskel på æskerne er indholdet, hvor en tynd tråd angiver længden på modtagerens liv. Fortalt gennem flere perspektiver møder vi doktoren, der ikke kan redde sig selv, et par, som må redefinere deres tid sammen, og en politiker, som forsøger at navigere i en turbulent virkelighed.

 • af Allan Erik Mortensen
  145,95 - 165,95 kr.

  Da man finder et lig af en ældre mand, ved politiet med det samme, at der er en seriemorder på spil. Morderen har allerede slået til to gange tidligere efter et bestemt mønster, og der er intet, der tyder på, at han har planer om at stoppe. Jon Harding bliver sendt til Nordjylland for at hjælpe den gruppe, der står for opklaringen. Sporene fører Jon tilbage til børnehjemmet Galstrupsminde, hvor forstanderinden blev fundet død under mystiske omstændigheder tilbage i 1967. Nu bliver andre af hjemmets tidligere beboere fundet dræbt, og Jon må forsøge at forstå, hvad det er, fortiden gemmer. Da morderen pludselig bryder sit mønster, går det op for Jon og hans nye kolleger, at de har travlt, hvis de skal forhindre morderen i at fuldbyrde sin plan. Meget travlt.

 • af Allan Erik Mortensen
  145,95 - 165,95 kr.

  Jon Harding nyder sin stille og trygge tilværelse i Gæringe, da han bliver kaldt til Kalundborg for at være en del af en drabsefterforskning. En læge er blevet myrdet på meget bestialsk vis i sit eget hjem og efterladt et organ fattigere. Jon bliver sat til at arbejde tæt sammen med Kalundborgs nyest ankomne efterforsker, Jonas Støvring, samt Fabian og Vistige.Da det viser sig, at mordet har noget til fælles med et fingeret selvmord på en forsikringsagent, begynder en frygtelig mistanke at brede sig i efterforskningsgruppen – en mistanke, som viser sig at være korrekt. I løbet af få dage finder Jon og hans kollegaer flere døde personer.Alle er de myrdet på en gruopvækkende måde og efterladt for at efterforskerne skal finde dem. Jon bliver sat på prøve, da det viser sig, at gerningsmanden har en særlig interesse for – Jon Harding.

 • af Allan Erik Mortensen
  145,95 - 165,95 kr.

  Jon Harding bliver efter et drabsforsøg på lokalpolitikeren Viktor Flint udpeget af Flint som gerningsmanden.Det bliver hurtigt fastslået, at Jon ikke har noget med drabsforsøget at gøre, men hvad er det, der har motiveret offeret til at pege på Jon?Jons retsbevidsthed trues stadig af det faktum, at kirketyveriernes bagmænd, Børge og Viktor Flint, ikke er blevet stillet til ansvar for hverken tyverierne eller drabet på en ældre kvinde i Gæringe.I sin søgen efter beviser mod familien Flint falder Jon over en sag om mordet på en trækkerdreng i Frederikssund tilbage i 2006.Sagen trækker spor til andre uopklarede mord, og nogle af sporene fører Jon til Sverige, hvor en gammel sag om en politimands selvmord pludselig bliver meget aktuel.Jon forsøger at løse sagen på egen hånd, hvilket kan vise sig at være en meget dårlig idé.Arvingen er fjerde bind i Hængedynd-serien.

 • af Allan Erik Mortensen
  145,95 - 165,95 kr.

  Da liget af den 8-årig Fie bliver fundet i Verup Skov nord for Gæringe, bliver Jon Harding tilbudt en særlig stilling som konsulent for kriminalpolitiet.Pigen forsvandt tilbage i 1990, og sagen blev aldrig opklaret. Året efter forsvandt pigens veninde, og hendes lig er endnu ikke dukket op.Kort efter fundet af Fies lig modtager Jon et anonymt brev, hvori brevskriveren udpeger en navngiven mand som gerningsmanden til mordene på Fie og hendes veninde, men hvem er den anonyme brevskriver?  Jon bliver sat til at arbejde tæt sammen med Anette Fabian, og sammen må de begynde helt forfra med efterforskningen af de næsten tredive år gamle mordgåder.Skal gerningsmanden findes blandt politiets allerede mistænkte fra sagen, eller skal Jon og Fabian lede i en helt anden retning?Mysteriet bliver ikke mindre kompliceret, da politiet finder endnu et skelet, som muligvis er interessant for sagen.Jon og Fabian må afhøre alle de implicerede fra dengang, men hvor meget kan de få vidner egentlig huske?Små øjne kan også huske er femte bind i Hængedynd-serien.

 • af Aimee Molloy
  129,95 - 191,95 kr.

  Skarpsindig thriller om at miste sit barn – og sig selv.MAJMØDRENE – en gruppe kvinder, hvis babyer blev født samme måned. To gange om ugen mødes de i Brooklyns Prospect Park, hvor de får et afbræk fra deres daglige rutine.Da Nell foreslår en bytur, griber mødrene chancen for noget tiltrængt voksenselskab, men aftenen tager en tragisk drejning, da en af babyerne forsvinder fra sin vugge. Nell, Colette og Francie leder sammen og hver for sig efter svar på aftenens hændelser, mens singlemoren Winnie står tilbage med et brændende ønske: at få sin baby igen.Den perfekte mor er en thriller, der ikke kun efterlader dig på kanten af stolen, men som stiller skarpt på de forskellige forventninger til nutidens mødre.

 • af Allan Erik Mortensen
  165,95 kr.

  Jon Harding bliver sammen med Mohana Aya og Jonas Støvring sat på en sag om en seriemorder, der har slået til tre gange og indtil videre dræbt en ældre kvinde og to ægtepar.De ellers hærdede betjente forfærdes over gerningsmandens fremgangsmåde, og meget tyder på, at de fem ofre ikke bliver de eneste fra hans hånd. Opgaven fører Jon til Næstved, hvor han møder den erfarne kriminalbetjent, Niels Møller. De er begge to overbevist om, at der snart vil dukke flere lig op, hvis ikke de får stoppet gerningsmanden, men de kender ikke hans motiver til de bestialske mord. Jon og hans kollegaer kæmper mod tiden, men hvordan kan de stoppe en morder, som ingen ved, hvem er? Jeg passer på dig er niende bind i Hængedynd-serien.

 • af Allan Erik Mortensen
  165,95 kr.

  Jon Harding bliver kaldt til Holbæk, da et brutalt røveri mod en pengetransport er endt med, at chaufføren af transporten er blevet likvideret.Vagten er forsvundet, og meget peger på, at han var med til at udføre røveriet. Jon, Fabian og deres nye kollega, Aya, bliver yderligere udfordret, da endnu en mand fra transportfirmaet meldes savnet, og en ung kvinde frygtes kidnappet.Da Forsvarets Efterretningstjeneste vil overtage sagen, må Jon og hans kollegaer kæmpe imod, og Jon må gøre sig helt klart, hvor meget han er villig til at ofre for at opklare sagen. Midt i det kaos, der omgiver Jon, kan han pludselig ikke komme i kontakt med sin makker – landbetjent Viggo Brodersen. I sønnens navn er ottende bind i Hængedynd-serien.

 • af Aimee Molloy
  206,95 kr.

  Til fans af GONE GIRL og BIG LITTLE LIES kommer her endnu en domestic noir thriller fra bestsellerforfatteren Aimee Molloy. Sam og Annie er nygifte og klar til at starte et liv sammen. De flytter til en stille forstad til New York City, men til Annies store skuffelse er hun alene det meste af tiden, mens Sam, der er terapeut, arbejder til langt ud på aftenen på sit hjemmekontor. Da Annie opdager, at hun gennem en skakt kan følge med i alt, hvad der snakkes om på Sams kontor, bliver dagene lidt mere spændende, men det hele tager en tragisk drejning, da Sam tager afsted en morgen og ikke kommer hjem igen. Bortførelser begås ofte af offerets nærmeste, men er det tilfældet med Sam? Molloy er kendt for hendes velkonstruerede domestic noir-plots, der overrasker og udfordrer læseren.

 • af B Celeste
  207,95 kr.

  Den 19-årige Emery har fået mange lussinger af livet: Hendes tvillingesøster døde af en uhelbredelig autoimmun sygdom, hendes far forlod hende og hendes mor, hendes mor faldt fra hinanden, og sidenhen blev Emery diagnosticeret med samme sygdom, som den der slog søsteren ihjel. Alle disse omstændigheder leder frem til, at Emery må flytte ind til sin far, som hun ikke har set i ti år, og starte forfra. Hjemme hos faren bor også hendes nye stedmor og hendes stedbror Kaiden. Kaiden er også fyldt med bagage, og Emery afskriver ham først som aggressiv, men det viser sig, at han er den eneste, der får Emery til at føle sig normal, med alt hvad det indebærer, og vigtigst af alt at føle sig elsket. Som alt andet i Emerys liv er hun dog klar over, at intet godt varer evigt. Halve hjerter er en hjerteskærende fortælling om tragedier, sorg og forbudte følelser.

 • af Ryan O'Connell
  207,95 kr.

 • af Tom Peder Olsen
  129,95 - 206,95 kr.

  En kendt erhvervsmands barnebarn myrdes brutalt, enlangturschauffør forsvinder sporløst og en voldsom henrettelsesender chokbølger gennem politiet. Sporene pegermod tidligere militærveteraner, fremmedlegionen og tyskekriminelle med en fortid i et elitekorps, der er kendt for sinenazistiske sympatier.Politikommissær Magnus Rhode er på sagen, og samtidigefterforsker han stadig sin morfars mystiske død – en sag, dertrækker tråde tilbage til den kolde krig og Berlin i 1970’erne.Er det mon her Magnus skal finde årsagen til sin morfars død?Oveni efterforskningsarbejdet kæmper den livslystne politikommissærmed både en forflyttelse og en metoo-sag. For somsædvanligt kan Magnus Rhode modstå alt – undtagen fristelser.

 • af Allan Erik Mortensen
  129,95 - 206,95 kr.

  Et opstillet lig af en ung kvinde bliver fundet i Hjortshøj. Det viser sig at være en tro kopi af den spektakulære og uopklarede mordsag Hjortshøjdrabet fra 1902. Senere dukker flere copycat-drab op, og gerningsmanden nyder tilsyneladende at lege katten-efter-musen med politiet. I DØ HVIS DU TØR sættes Jon Harding på sit livs prøve i sit nye job som leder af NSFE. Han må alliere sig med en profileringsekspert for at klarlægge, hvilken grad af udstødelse, der har skabt et så kalkuleret monster. Jon Harding er velkendt fra Hængedynd-serien og DØ HVIS DU TØR er første bog i den nye serie med ham som hovedperson.

 • af Dorthe Klyvø
  129,95 - 145,95 kr.

  Drengen sov. Alt var stille i huset, og luften begyndte at flimre let over det gamle, fastnaglede gulvtæppe ...Tom bliver mobbet i skolen, og hans forældre har ikke tid til ham, fordi hans lillesøster er alvorligt syg. Men en dag får han en mærkelig grøn sten og en smuk brevkniv af den gamle dame i lejligheden nedenunder, og samme nat bliver han vækket af fløjtespil. Der sidder en lille mand på stolen ved siden af Toms seng, og han præsenterer sig som Enoon fra Svampelandet. Tom går med Enoon igennem gulvtæppet på sit værelse og bliver kastet ud på en farlig mission. Kun han kan redde Landet i Tæppet fra de sorte Skygger ved at bringe den grønne sten og kniven tilbage til Dronningernes Trone.

 • af Dorthe Klyvø
  129,95 - 140,95 kr.

  Efter Leas sygdomsforløb føler hun sig som en alien blandt sine jævnaldrende.Hun bliver ikke mobbet, men hun holdes udenfor. Derfor bliver hun ensom ogbitter – både på sine forældre, og på sin storebror Tom. Det havde magiske oghelende kræfter, da Tom for nogle år siden hentede græssaft til hende fra landeti tæppet, men Tom har ikke været igennem tæppet i lang tid.Tom er nemlig blevet teenager og har fået venner, og måske også en kæreste.En dag, hvor Lea er alene hjemme kommer Luftfolket og henter hende ind i landeti tæppet. De har hørt hende græde, og siger, de vil hjælpe hende. Er deresintentioner nu også helt rene, når de tilbyder Lea mere og mere græssaft ogsamtidig selv kommer tættere på landets Dronning?

 • af Lisbeth Zornig Andensen
  175,95 kr.

 • af Steffen Groth
  248,95 kr.

 • af Rasmus Greve
  155,95 kr.

 • af Viginia Woolf
  248,95 kr.

 • af Louise Colding
  165,95 kr.

  Den unge Villads bliver rekrutteret til Kong Magnus' hær, og havner i et opgør, hvor han slår en mand ihjel. Kongen vælger at skåne hans liv, men som straf beordres han til at opsøge den dræbte mands søster, Sigun, og forsørge hende gennem ægteskab. Sigun er lettet og bekymret over, at hendes bror ikke er vendt hjem, men da der ankommer en flot og stærk kriger til byen, glemmer hun alt om sin utryghed og lader sig betage af ridderen. Hvordan vil Sigun reagere, når hun opdager, at hendes nye helt, er hendes brors morder?

 • af Louise Colding
  145,95 - 188,95 kr.

  En selvstændig kvinde forsøger at genopbygge et samfund på egen hånd, efter pesten har hærget i hele Sydsverige, men en dag kommer der en fremmed mand gående ind i landsbyen...I Den eneste udspiller romancen sig for knap 900 år tilbage i tiden i byen Johannestad, hvor efterdønningerne af den sorte død er enorme. Følelserne og begæret mellem karaktererne kunne lige så godt være foregået i dag, når det er skrevet af Louise Coldings indlevende pen.

 • af Melissa Broder
  145,95 - 206,95 kr.

  Lucy er på niende år i gang med at skrive sin Ph.d.-afhandling, da hun og hendes kæreste slår op, og alting synes at kæntre. Lucy bliver hyret som hundesitter i Los Angeles hen over sommeren, og selvom det ellers lyder som den perfekte tilflugt, kan Lucy ikke undslippe sin angst i hverken de lækre omgivelser, det græske kor af kvinder i hendes terapigruppe for kærlighedsafhængige eller hendes mange Tinderdates.Lucy rives imidlertid væk fra virkelighedens latterlige selverkendelse, da hun bliver fortryllet af en smuk svømmer, som hun falder i snak med, da hun sidder alene på stranden en sen aften. Mødet med svømmeren vender op og ned på Lucys opfattelse af kærlighed, og hun indser endeligt, at den lykkelige Hollywoodkærlighed måske slet ikke findes.

 • af Jim Lyngvild, Ghita Nørby & Anne Sophia Hermansen
  206,95 kr.

  Hvordan er det at være en del af den offentlige debat og blive hvirvlet ind i den ene shitstorm efter den anden både med og mod sin vilje? Ghita Nørby, Jim Lyngvild og Anne Sophia Hermansen deler ud af deres erfaringer om at stå midt i stormens øje. Bogen består af fire dele, hvoraf de tre første er individuelle essays fra de enkelte forfattere med deres personlige take på shitstormen.

 • af Jürgen Klahn
  145,95 - 206,95 kr.

  En uvejrsnat i november opdager Vera Mejnert, forvalter på refugiet Ørslev Kloster, liget af journalisten Jakob Wichmann i klosterkælderen.Spor på gerningsstedet tyder på, at han stak næsen for langt frem, da han i sin sidste artikel skrev om Ståle Johnson, en tidligere klostergæst, som dagen før er flygtet fra fængslet – antageligt for at grave det guldop, som aldrig blev fundet efter hans overfald på familien Mejnerts juvelerbutik i 1993.På samme tidspunkt forsvandt Veras far lige så sporløst, og hun har mistænkt sin mor for at stå i ledtog med forbryderen, men moren afviser alle beskyldninger, og for at høre Ståles version af sandheden må Vera finde ham, før politiet gør det – og måske også finde frem til guldets gemmested og sin far?

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.