Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Alt om padel - Michael Werge - E-bog

Bag om Alt om padel

Alt om padel er en bog om netop dét – ALT om padel. Med udgangspunkt i utallige informative grafikker fører padelentusiast og grafiker Michael Werge dig sikkert gennem alle spillets facetter og uddeler generøst kyndige tips og tricks. Læs alt om: Banen og reglerne. Valg af udstyr. De 16 vigtigste slag. Taktik og dynamik. Niveauinddeling og makkersøgning. Lav dine egne hyggeturneringer. Skader og forebyggelse. Padel for børn. Padelrejser. Og meget andet! Bogen henvender sig primært til begyndere, nyere spillere og spillere, hvis udviklingskurve er fladet lidt ud og som trænger til at få et es eller to i ærmet. Erfarne spillere kan få deres erfaringer sat i perspektiv og læse om nøglepersoner i sporten og dens udbredelse. Læs den før din modstander!

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788794190060
  • Udgivet:
  • 6. November 2023
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Alt om padel

Alt om padel er en bog om netop dét – ALT om padel. Med udgangspunkt i utallige informative grafikker fører padelentusiast og grafiker Michael Werge dig sikkert gennem alle spillets facetter og uddeler generøst kyndige tips og tricks. Læs alt om:

Banen og reglerne.
Valg af udstyr.
De 16 vigtigste slag.
Taktik og dynamik.
Niveauinddeling og makkersøgning.
Lav dine egne hyggeturneringer.
Skader og forebyggelse.
Padel for børn.
Padelrejser.
Og meget andet!


Bogen henvender sig primært til begyndere, nyere spillere og spillere, hvis udviklingskurve er fladet lidt ud og som trænger til at få et es eller to i ærmet. Erfarne spillere kan få deres erfaringer sat i perspektiv og læse om nøglepersoner i sporten og dens udbredelse. Læs den før din modstander!

Brugerbedømmelser af Alt om padel



Find lignende bøger
Bogen Alt om padel findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.