Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Alternative Baker - Alanna Taylor-Tobin - Bog

Bag om Alternative Baker

While most gluten-free baking cookbooks simply replace all-purpose wheat flour, usually with white rice, tapioca and potato flours, this book celebrates the wide array of grains, nuts and seeds that add unique texture and flavour to desserts.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781624142031
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 256
  • Udgivet:
  • 13. september 2016
  • Størrelse:
  • 230x207x22 mm.
  • Vægt:
  • 856 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 17. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Alternative Baker

While most gluten-free baking cookbooks simply replace all-purpose wheat flour, usually with white rice, tapioca and potato flours, this book celebrates the wide array of grains, nuts and seeds that add unique texture and flavour to desserts.

Brugerbedømmelser af Alternative Baker



Find lignende bøger
Bogen Alternative Baker findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.