Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Alting begynder et sted - Tomas Lagermand Lundme - E-bog

Bag om Alting begynder et sted

Stærk og kontant YA-historie om at være ung homoseksuel i Birkerød og om at bære på en hemmelighed, som de andre alligevel godt kender. Om fortielse, afsavn og om at blive sig selv. Det er svært at have en punket kusine, der hader alt, der er poppet, og som vil have, at man går med eyeliner. Især når man faktisk er ret forelsket i Justin Bieber. Og i Hjalte fra boligblokken – og i den nye dreng i klassen. Det gør det svært at vælge. Det er også svært med alle sms'erne og med tanken om, at Luna måske ved noget. Det er til gengæld ikke svært at skjule mærkerne på hænderne. Dem lægger hverken hans mor eller hans lillebrors far mærke til.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788762742307
  • Udgivet:
  • 29. September 2022
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Beskrivelse af Alting begynder et sted

Stærk og kontant YA-historie om at være ung homoseksuel i Birkerød og om at bære på en hemmelighed, som de andre alligevel godt kender. Om fortielse, afsavn og om at blive sig selv.

Det er svært at have en punket kusine, der hader alt, der er poppet, og som vil have, at man går med eyeliner. Især når man faktisk er ret forelsket i Justin Bieber. Og i Hjalte fra boligblokken – og i den nye dreng i klassen. Det gør det svært at vælge. Det er også svært med alle sms'erne og med tanken om, at Luna måske ved noget.

Det er til gengæld ikke svært at skjule mærkerne på hænderne. Dem lægger hverken hans mor eller hans lillebrors far mærke til.

Brugerbedømmelser af Alting begynder et stedFind lignende bøger
Bogen Alting begynder et sted findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.