dk-flag   Stort fødselsdagsudsalg   dk-flag
dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag   Vi fejrer fødselsdag med stort udsalg   dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag

Analyzing Food for Nutrition Labeling and Hazardous Contaminants - Bog

Bag om Analyzing Food for Nutrition Labeling and Hazardous Contaminants

Offers information on the various analytical procedures involved in both nutrition labelling and the identification and quantitation of hazardous chemicals in foods. This book assesses the relative strengths of traditional and modern analysis techniques.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780824793494
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 510
  • Udgivet:
  • 16. December 1994
  • Størrelse:
  • 152x229x33 mm.
  • Vægt:
  • 862 g.
  • 2-4 uger.
  • 11. Maj 2024

Normalpris

  • dk-flag   FØDSELSDAGSUDSALG   dk-flag

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Analyzing Food for Nutrition Labeling and Hazardous Contaminants

Offers information on the various analytical procedures involved in both nutrition labelling and the identification and quantitation of hazardous chemicals in foods. This book assesses the relative strengths of traditional and modern analysis techniques.

Brugerbedømmelser af Analyzing Food for Nutrition Labeling and Hazardous Contaminants



Find lignende bøger
Bogen Analyzing Food for Nutrition Labeling and Hazardous Contaminants findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.