Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Antimicrobial Food Additives - Erich Luck - Bog

- Characteristics - Uses - Effects

Bag om Antimicrobial Food Additives

The chemical preservation of food plays an essential role in both food science and the food processing industry.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9783540611387
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 262
  • Udgivet:
  • 16. december 1996
  • Udgave:
  • 21997
  • Størrelse:
  • 155x235x17 mm.
  • Vægt:
  • 1310 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 9. december 2024

Normalpris

  • BLACK WEEK

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Antimicrobial Food Additives

The chemical preservation of food plays an essential role in both food science and the food processing industry.

Brugerbedømmelser af Antimicrobial Food Additives



Find lignende bøger
Bogen Antimicrobial Food Additives findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.